Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot na PL - Pytania do Mistrzów fachu xd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie odnośnie MODA na PL. - osób które wiedzą co jest na rzeczy.

Da radę grać na 1 kompie na modzie, oraz normalnie w metka? Jak korzystać, aby nie dostać bana na główną.

Otóż korzystałem raz - na laptopie zmienione IP na USA, i poleciał ban w ok. 2h - święta, zostawiłem lapka zobaczyć jak to idzie, i tylko na tamto konto ban poleciał. A na kompie bez zmienionego IP (ten sam net) był sklep i nic nie było tam.

I pytanie, czy na 1 kompie da radę mieć boty i normalnie grać? Czy nie da rady - aby bana na główną nie dostać?

Z góry dzięki - łapki czy tam like itp.

Oraz jeśli ktoś swoje doświadczenia mógł opisać, byłbym wdzięczny !

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jeśli zbanuje Cie GM to tylko po mailu, jeśli SGM (mają większe prawa) to leci po IP

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

IP kompa czy neta? Jak się zmienia IP czy różnicy nie daje? Na każdym serwie SGM są?

to komputer ma IP? xD tak, każdy serwer ma SGMa

graphic.png

Opublikowano

Witam, mam pytanie odnośnie MODA na PL. - osób które wiedzą co jest na rzeczy.

Da radę grać na 1 kompie na modzie, oraz normalnie w metka? Jak korzystać, aby nie dostać bana na główną.

Otóż korzystałem raz - na laptopie zmienione IP na USA, i poleciał ban w ok. 2h - święta, zostawiłem lapka zobaczyć jak to idzie, i tylko na tamto konto ban poleciał. A na kompie bez zmienionego IP (ten sam net) był sklep i nic nie było tam.

I pytanie, czy na 1 kompie da radę mieć boty i normalnie grać? Czy nie da rady - aby bana na główną nie dostać?

Z góry dzięki - łapki czy tam like itp.

Oraz jeśli ktoś swoje doświadczenia mógł opisać, byłbym wdzięczny !

Według mnie bocenie na PL'u i granie "normalnie" na 1 kompie jest niemożliwe, z resztą na kilku kompach i innym necie też nie :).

Przykład? Będziesz se dropił piłki na bocie, potem wbijał na główne konto i wrzucał na nie te piłki kilka razy to i tak dojdą.

Czytałeś inne tematy?

Uprzejmie informuję, że Twoje konto zostało zablokowane jako powiązane z innym kontem, na którym wykryto niedozwolone oprogramowanie.

Według logów systemowych konta znajdowały się pod kontrolą jednej osoby.

Czerpanie korzyści z konta łamiącego nasze zasady jest zabronione. Według mojej oceny zebranych materiałów podtrzymuję nałożoną blokadę na Twoje konto/konta.

Opublikowano

Nie IP tylko jakiś tam adres. Ale jak tyle osób gra na bocie, to chyba jednak nie jest tak, łatwo dostać bana, tylko jak oni to robią ;d.

Jeśli chodzi o chinoli to pewnie 1 bot - 1 ip. Zwykli cheaterzy są wyłapywani przez GM (i ostatnio przez HS), jeśli ich spotka to ban

graphic.png

Opublikowano

Reff / Edit :

NP robię tak :

1. włączam kompa robię https://www.youtube.com/watch?v=g9bPP7v12E4 , ustawiam boty ( nie wchodzę na główne konto, inny client)

2. dostaje bana na IP

3. znów https://www.youtube.com/watch?v=g9bPP7v12E4 , i czy ban jest na główne czy tylko na boty?

Jak będziesz miał ten sam email na 2 konta to dostaniesz  na bota i główne .

Opublikowano

Jak będziesz miał ten sam email na 2 konta to dostaniesz  na bota i główne .

Czyli tylko wtedy powiązanie e-mailem, oraz handlem może grozić banem po IP po tych zmianach co opisałem? Bo IP by nie były powiązane, gdyby tak zmieniać?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czyli tylko wtedy powiązanie e-mailem, oraz handlem może grozić banem po IP po tych zmianach co opisałem? Bo IP by nie były powiązane, gdyby tak zmieniać?

Tak .

Opublikowano

Na plu nie banują na ip....

Banują po IP od bodajże 2011 roku ale rzadko. Tylko SGM ma takie prawo, a oni częściej stoją w mieście i szpanują lub szukają FB w okolicach rybaka. Takiego bana wyrwać nie jest łatwo ;)

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...