Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mega nooby na rankedach!

BurmistrzXLOL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, spadlem z S4 do S5 , na rankedach ciagle trafiam na totalnych DEBILI ktorzy w 6 minucie maja juz 0/4.... , macie jakis sposob na takich idiotow? i jak myslicie kim mozna wyccarować rankedy w silverze, fizz'em mi jakoś idzie Lsinem, katariną, a jakieś wasze champy? aktualnie mam 6300+ pz takze moge kupic kogoś.

Przykładow dziś ranked. Gralem katą na midzie, jungler polazl bota bo oczywiscie supp + adc byli caly mecz afk , jungler tez idiota 10minuta on 0/8 no k***a wiem ze trudno sam na 2 ale k***a....

toper dawal rade, ja tez 2/0 on 1/0 ale k***a 5vs2 to juz jest przegiecie, przykladowo mialem serie, pierwszy mecz byl dobry, dwa kolejne porazka ciagle ktos feeduje.

Gram customy z kumplami, diamenty, platyna, zloto a ja ciagle najnizej jestem mimo iż tam jak oni a na tych KURWA JEBANYCH RANKEDACH CIAGLE TRAFIAM TAKICH PRZYJEBANYCH DEBILI

Opublikowano

Ryze jest łatwy do ogarnięcia, możesz także chodzić jungle żeby pomagać teamowi biorąc picki jak : Elise,Lee Sin,Kha Zix

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Polecam bola Kappa, a tak serio to po prostu graj, jak grasz dobrze to i tak wyjdziesz po jakimś czasie, a jak grasz słabo to spadniesz niżej. 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Sposób na ranki? mniej się wyżywaj, więcej graj. Tyle ode mnie. Mogę się założyć że sam pro graczem nie jesteś.

Jakoś Boosterzy postawią sami wyjść, jak myślisz czemu? bo potrafią grać ;)

Opublikowano

Ale nie obchodzi nas to że Ty jesteś unsikllem i nie potrafisz wyjść z dywizji i zwalasz na swój team. już milion tematów o tym było ja pier*ole ludzie..

lucyfergif.gif

Opublikowano

LoL to gra zespołowa sam gry nie wygrasz , ale noobki też się trafiają :P graj duo z kumplem albo na midzie i roam na bota:P

Deviles99_eune_238_1_text.png

Opublikowano

Kolejny typek, który narzeka na team, a nie widzi w tym swojej winy :)

Powiedz mi.. czy w każdym meczu masz afka? No raczej nie.. czy za każdym razem, Ty mistrzu wygrywasz linię? Dobrze farmisz? Pingujesz? Kupujesz wardy? Roamujesz? Wątpie.. podaj nick, wtedy się okaże czy to rzeczywiście tylko wina teamu :)

A co do tematu.. sam i tak nie wygrasz meczu, więc nie ważne kogo pickniesz. Wystarczy focus i nie ma postaci feedniętej :)

Ale żeby wyjść, graj duo z kimś, Ty/on jungler i druga osoba Top/Mid.

Opublikowano

Buhaha, problemem w tej grze nie są nooby tylko zarozumiali gracze. Przy wybijaniu konta mozna odczuc zmianę nastawienia graczy. W bronze i silver da się wycarrować na luzie. Najgorzej jest w goldzie bo tam ludzie graja jak silver a uważaja sie za platyny+. Graj by wygrać i graj postaciami do splitpusha np trynda lub jax.  

graphic.png

Opublikowano

Wymówka że noob team w brązie i silv to klasyka.. Ok. zdarzają się.. ale jakoś dobrzy gracze wychodzą z tego bez problemu. Gdybyś był taki op to bys wyszedł ..

Opublikowano

Byłem w brązie byłem w silverze byłem w złocie jestem w platynie

Sam wybijałem i sam jak byłem na silverze mówiłem to samo że noob teamy itp itd.

Z perspektywy czasu widze progres w moich umiejetnosciach po prostu jestem lepszy dlatego wybiłem wyżej.

Jak umiesz grać to na XX/XXX gier wygrasz ponad 50% co oznacza że nawet matematycznie kiedyś się wybijesz.

Z serca taka rada żeby grać tylko oklepanymi przez siebie champami które są w mecie i nie testować innych/nie counterpickowac na sile jak sie nie umie grac tym pickiem

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...