Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shaco a obecna jungla

z1xeN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy Shaco na obecną chwilę jest dobrym, przydatnym junglerem dla teamu ? Czy warto go mainować? Warto grać tą postacią? Bo jest bardzo rzadko widywany. ??

Co o nim sądzicie?

Opublikowano

Jeśli umiesz nim grać to enemy jungler ma przesrane. Świetna counter jungla, dobry burst w late. Dobre ganki, darmowy flash z niewidka co 10 sek. Jak dla mnie okej ;) Wymaga duzej praktyki.

Opublikowano

Na ten moment Shaco nie jest aż tak dobry, ale nadal potrafi wygrać grę jeśli ktoś ogarnięty nim gra.

Shaco najczęściej siedzi w enemy jungli i zabija jungler'a co za tym idzie ich team gra we 4, plus sa defensywnie, ponieważ ganki Shaco są bardzo mocne.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Ma świetną counter jungle ale niestety teraz counter jungla nie jest dobra tak jak w sezonie 3, a nawet sezonie 2 bo junglerzy mogą to szybko nadrobić. Ma świetne ganki oraz 1v1 gdy dobrze postawimy pacynkę, budować opłaca się go tylko pod AD+KRYTY, bo off-tank jest słaby, tank też jest słaby. 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Shaco na jungli wydaje mi się być dobry. Sam nim czasami gram.

+Q doskok/flash/niewidka

+W pacynki

+E kosa, slow, robi przyjemny DMG

+R klony, bardzo przydatne ulti.

Shaco robi przyjemne ganki. Jeżeli ogarniesz, że na ganku stawiasz pacynkę na przeciwnikiem to masz killa ;>

Na moje przedmiotem, który musisz mieć jest Statick.  Po tym jungla i ganki to sama przyjemność ; >

Opublikowano

Według mnie nie opłaca się go brać na jungle może na początku jest spoko ale w late nic nie robi...

W Late słaby? Bierze carry na 2 hity. Szybka jungla, niewidka, kryty, pajacynki, klonowanie, dobre ganki, więc coś można ugrać nim.

Opublikowano

Dobry pod lizarda bo wywiera ogromną presje na liniach. pod flare nie opłaca się go robić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...