Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Showup.tv BAN :(

rytvek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was, otóż jest taki problem dostałem bana na showupie.tv pokazywałem brainne frost na privkach jako striptiz zeby sobie zrobić na inne laseczki, i otóz robiłem tak przed wczoraj to sobie zarobiłem 500 wczoraj zarobiłem 250 i dzisiaj zarobiłem 325 i otóż chce zrobić transmisje dosłownie przed chwilą i wyświetliło się google  z wpisanym "Banned" i jest taka sprawa, bo robilem to na innym ip przez hotspot shield, i nadawałem na amerykańskim japońskim angielskim australijskim ip, ale na swoim nie, i nowe konto mogę stworzyć, ale po chu mi nowe konto jak chce moje 325 żetonów, i chciałbym chociaż je przenieś na to nowe, czy dałoby się jakoś tego bana ominąć? proszę was pomóżcie!:(

Opublikowano

Lexus pytałem się czy da się go jakoś ominąć a nie że ban to ban..

jak masz zamiar ominac perma bana na konto? lol, idz gadaj z anonymous moze ci pomoga 

nie, nie ma sposobu

ps po co zbierales ponad 500 zetonow jak niektore naprawde niezle robia za 100 privka?

nie zebym to praktykowal czy cos, tak slyszalem  xD

Opublikowano

jak masz zamiar ominac perma bana na konto? lol, idz gadaj z anonymous moze ci pomoga

nie, nie ma sposobu

ps po co zbierales ponad 500 zetonow jak niektore naprawde niezle robia za 100 privka?

nie zebym to praktykowal czy cos, tak slyszalem xD

Tak się tłumacz ;).

Ban jest na komputer, a zalogowanie z innego ip nic nie da.

Opublikowano

okej to teraz inne pytanie zrobilem nowe konto i chce pisać na transmijsi jest 50 widzów i pisze hej i ciagle spamie i nikt mi nie odpowiada a innym osobą odpowiada napisałem cos parenascie razy a osoba po chwili co taka cisza? jestem jakby niewidzialny ? jak to naprawić

Opublikowano

Kup nowego kompa kup starter internetowy kup modem i pobierz programy do zmiany ip xD moze zadziała. A tak to oprocz tego nie da sie

• 1 rok później...
Opublikowano

ja mam ten sam problem nie moge nadawac na su dostalam bana na innym kompie tez nie moge wiec co musze teraz zrobic by chociaz z tego innago kompa nadawac?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...