Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Kassadin

<(*_*)>

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, moglibyście napisać mi + i - Kassadina, czy opłaca się nim grać i czy robi dobry dmg :) Nie piszcie czy jest w mecie czy nie, bo mnie to nie obchodzi :) Chcę wiedzieć jak najwięcej o tej postaci i najlepszy build . Pozdrawiam

x

Opublikowano

Kassadin.

• Mobilność,
  • harras,
  • tarcza,
  • stackujący się ult,
  • tankowaty - możesz składać itemy z maną, ponieważ ma przeliczniki,
  • nadaje się pod offtanka.
Opublikowano

Kassadin cały czas mocny. Cały czas da sie nim zburstowac adc czy apc. W Late masz flasha co 3 sekundy. Możesz przerwać kogos umiejętnośc swoim Q. Slow z e + dobry mana sustain z W. Bardzo przyjemnie sie ni  gra. Polecam Piotr Fronczewski.

Opublikowano

Kassadin cały czas mocny. Cały czas da sie nim zburstowac adc czy apc. W Late masz flasha co 3 sekundy. Możesz przerwać kogos umiejętnośc swoim Q. Slow z e + dobry mana sustain z W. Bardzo przyjemnie sie ni  gra. Polecam Piotr Fronczewski.

Taka poprawka.. Q już nie ma silence ;)

Opublikowano

Postać ta jest dobra ale trzeba posiadać nieco umiejętności by dobrze nią grać. + kassadina to przede wszystkim mobilność, push, shield oraz dmg który też nie jest mały ! Ale osobiście polecam Kassadina na Topa lub jungle co może wydawać się dziwne ;d

Nowicjusz
Opublikowano

Kassadin jest dobrą postacią ma escepe dmg i szybki focus tylko że q już nie daje silenca 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...