Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki telefon sobie kupić?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam za niedługo skończy mi się umowa i moje pytanie jest takie jaki telefon polecacie? zastanawiałem się głównie nad HTC One, Samsung Galaxy S4 i Google Nexus 5 

Opublikowano

To zalezy na co liczysz od telefonu.

S4 mam kolo sb i mi sie nie podoba + specc. Nie powala. Nexus to nie potrafie sie wypowiedziec widzialem i uzywalem wersji 3 i dupy nie urywal.

Htc ostatnio mial fajne konstrukcje.

Napisz na czym ci zalezy w telefonie.

graphic.png
Opublikowano

głównie do przeglądania internetu, całkiem dobrej baterii, żeby się nie ścinał i żeby miał całkiem dobry i żywy obraz. nakładka nie jest ważna bo na androidzie można ściągnać. w SGS4 bardzo podoba mi się opcja 2 aplikacji w 1 oknie 

Opublikowano

Osobiście mam prestigio pap 4322 duo i nie narzekam. Kolega porównywał mój telefon ze swoim samsungiem s3 i stwierdził, że mój lepiej ogarnia aplikacje i się nie ścina. Mogę też polecić iphone 4.

"Po pierwsze nie zamierzam dyskutować z debilami, a Ty najprawdopodobniej jesteś debilem".

Opublikowano

HTC One trochę stary telefon bo początek 2013 roku, dlatego polecam ci Nexusa 5 - duży wyświetlacz 4,95", najnowszy andek i jest on czysty, SGS4 ma zacinającego touchwiza który ofc możesz zmienić. 

PMK3yt4.png

Opublikowano

o iphone'ach nie myśle, kiedyś myślałem ale porównując go SGS4 itp to nie oplaca się ;/ akurat mam SGS2 teraz i szczerze powiem, że rzadko się ścina jedynie na oszczędzaniu energii albo przy wymagających aplikacjach 

Opublikowano

Bierz Nexusa 5 - bardzo dobry telefon ze świetnymi podzespołami i czystym Androidem.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Bawiłem się ostatnio Nexusem i muszę powiedzieć, że jakość aparatu w porównaniu Nexusem 4 super, ekran super, wielkość idealna, a szybkość to bajka. Bierz N5, nie zawiedziesz się!

PMK3yt4.png

Opublikowano

głównie do przeglądania internetu, całkiem dobrej baterii, żeby się nie ścinał i żeby miał całkiem dobry i żywy obraz. nakładka nie jest ważna bo na androidzie można ściągnać. w SGS4 bardzo podoba mi się opcja 2 aplikacji w 1 oknie 

Skoro masz takie wymagania to polecam Nexusa. Wyświetlacz świetny, nie mam mowy o żadnych ścinach. Jedynie bateria słabo trzyma

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Skoro masz takie wymagania to polecam Nexusa. Wyświetlacz świetny, nie mam mowy o żadnych ścinach. Jedynie bateria słabo trzyma

Jak ktoś chce czystego android'a to owszem nexus fajna sprawa. Ja bym poleciła raczej coś z serii sony xperia. Może Z albo Z1, też fajne telefony. 

Kocham kino akcji na forum. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...