Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Jaki za 6.3k

Avangardos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam lubię supporty,offtank jak i ap lecz tutaj nasuwa się pytanie czy braum to dobry support i przyjemny w grze? Czy polecacie go? Jeśli nie to kogo innego za 6.3k polecacie? + i - prosze wypisać itp.

Opublikowano

Braumem nie grałem ale z tego co widzę jest dość dobry ma przyjemny pasyw i dobrze protectuje adc .Co do innych bardzo dobry jest thresh jak ogarniesz hooki będzie sieka :)

Opublikowano

Braum jest spoko, lecz ja wole Leone (ona za 4800), ale to twój wybór.

Plusy Leony:

- Milion stunów.

- Bardzo mobilna.

- Ciężko ją zabić.

BTW. Jest w rotacji, możesz ją wypróbować.

Opublikowano

Braum jest spoko, lecz ja wole Leone (ona za 4800), ale to twój wybór.

Plusy Leony:

- Milion stunów.

- Bardzo mobilna.

- Ciężko ją zabić.

BTW. Jest w rotacji, możesz ją wypróbować.

Leona jest pro grałem nią już w tylu rotacjach,ale jednak chce czegoś nowego xD  A co oznacza mobilność? xD

Opublikowano

Leona jest pro grałem nią już w tylu rotacjach,ale jednak chce czegoś nowego xD  A co oznacza mobilność? xD

Postacie mianuję się słowem mobilny,gdy postać ma jakieś doskoki,dash'e czy nawet bonusy do szybkości ruchu.

Co do tematu to weź tego Brauma,jest teraz w mecie(bardzo mocny support,do tego warto wspomnieć że trudno go skontrować).

Opublikowano

Braum moim zdaniem jest bardzo dobrym supportem lecz musi on się zgrywać z adc dlatego polecam grac premae bot  ! na przykład braum +ez op :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...