Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BotSeaFight na błyskotki - działający?

RafiRPS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy są dzialające boty do seafighta na błyskotki??

Jak ktoś zz was posiada prosiłbym o podanie linku do owego bota  na priv

Opublikowano

Nie skrypty od gitter są niewykrywalne chyba w temacie pisze że nie do wykrycia bo gitter nie łączy się z proxy i nie udowodnią tego a w przeciwieństwie do praogramu np. seabot jest to wykrywalne ponieważ łączy się z proxy

Opublikowano

I*LOVE*WIDZEW* co ty pierdzielisz, skrypty wykrywalne? Chyba ci się pojęcia pomyliły, skrypty nie są wykrywalne i nigdy nie będą wykrywalne dlatego że sterują twoim komputerem więc BP z tym nic nie może zrobić, ja mam na błyski wiec można na priv

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

sam skrypt nic ci nie da jak nie umiesz skonfigurować odpowiednio fiddlera i skryptu jeżeli zajdzie taka potrzeba a nikomu nie chce się tego tłumaczyć ponieważ jest to ładnie opisane na elitepvpers a jeżeli ktoś nie kuma opisu stamtąd i nie może pobrać bota stamtąd to jest no sorry ale kretynem

334qlo8.jpg
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Wiam mam takie pytanko jak ustawić tego bota.. mam fiddlera 2 + scar divi 3.22 i ogółem zbiera błyskotki ale przez 1h i 47 minut uzbierał mi 300 pareł + 2 majo i troche pd

co zrobić wy zbierał więcej i wszystki bylyskotki a nie te na czarnym tle z zielonym iksem 'X'  co sie świeci (tzn. jest jaśniejszy od zwykłych zielonych X)

Pomożecie ???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...