Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Ściągnąłem SAC i mam pytanka.
Czy jak jest tam "Last hit" i gdy go trzymam przytrzymanego to normalne jest, że postać chodzi w kierunku kursora? oraz gdy trzymam spacje to czy normalne jest, że robi to samo? 

i ostatnie...

Klikając spację w SAC działa podobnie jak w skryptach od razu zainstalowanych w BOLU, że wali całe combo na wybranego gracza?
Dziękuję i pozdrawiam.

m7sxhh.gif
Opublikowano

1) Last hituje tobie miniona, jeśli po twoim autoataku dobijesz go dostając kasę.

2) Tak

3) Nie, SAC działa na zasadzie orbwalkingu. Jeśli chcesz aby używało za ciebie skillshotów musisz mieć pluginy sac, albo same skrypty. Lista tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/1228525-lista-najprzydatniejszych-skryptow-freevipplatne-jak-wgrac-skrypty-sac/

4) SAC używa opcji "move to mouse" czyli tam gdzie myszka tam postać leci.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

co do punktu 3.

wgrałem skrypt na Morganę i nią testowałem skrypt, czyli będzie mi używało combo, tak?

m7sxhh.gif
Opublikowano

co do punktu 3.

wgrałem skrypt na Morganę i nią testowałem skrypt, czyli będzie mi używało combo, tak?

Jeśli poprawnie wgrałeś skrypt i masz do niego zainstalowane wszystkie biblioteki skrypt jak najbardziej będzie działać.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Witam.

Ściągnąłem SAC i mam pytanka.

Czy jak jest tam "Last hit" i gdy go trzymam przytrzymanego to normalne jest, że postać chodzi w kierunku kursora? oraz gdy trzymam spacje to czy normalne jest, że robi to samo? 

i ostatnie...

Klikając spację w SAC działa podobnie jak w skryptach od razu zainstalowanych w BOLU, że wali całe combo na wybranego gracza?

Dziękuję i pozdrawiam.

1. Jak najbardziej.

2. Tak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...