Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ziggs

xMedzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ta postać będzie wkońcu znerfiona? Aktualnie najbardziej bezpieczna postać na mida dodatkowo ma wszystkie skille AOE i strasznie niskie cd i mana koszty...

Opublikowano

Bedzie to bedzie, nie to nie i na c**j taki temat zakladasz ja p******e, co musisz sie wyplakać że miałem b5 10pkt i spadłeś? 

Aha ? Weź się ogarnij.. a po drugie twój nick.. Pozwala na to forum.. sam się dziwie

DAJE LIKE ZA POMOC ! A TY ?

Opublikowano

Czy ta postać będzie wkońcu znerfiona? Aktualnie najbardziej bezpieczna postać na mida dodatkowo ma wszystkie skille AOE i strasznie niskie cd i mana koszty...

Płacz dzieci które nie potrafią grać na Ziggsa. Oczywiście jest wkurwiający, ale co za problem unikać? Jego Q jest łatwo uniknąć, a jak będzie nam robił jakieś Q>E>W>Q to zaraz się wysra z many i możemy go jechać jak chcemy.

Opublikowano

Płacz dzieci które nie potrafią grać na Ziggsa. Oczywiście jest wkurwiający, ale co za problem unikać? Jego Q jest łatwo uniknąć, a jak będzie nam robił jakieś Q>E>W>Q to zaraz się wysra z many i możemy go jechać jak chcemy.

Przepraszam bardzo ale wypraszam sobie żeby ktoś nazywał mnie "dzieckiem".. Co do tematu, ja nie napisałem, że mnie "wkurwia" czy coś takiego tylko uprzejmie się zapytałem czy Rito planuje jakieś zmiany na moim zdaniem przesądzonym champie...

Opublikowano

W ostatnich patchach miał zwiekszane mana costy na Q, zmniejszona bazowa ilość ms, życia. Myślę że riot ma go na oku bo w kilku wypowiedziach wspomnieli, że jest za bezpieczny na linii

Opublikowano

Przepraszam bardzo ale wypraszam sobie żeby ktoś nazywał mnie "dzieckiem".. Co do tematu, ja nie napisałem, że mnie "wkurwia" czy coś takiego tylko uprzejmie się zapytałem czy Rito planuje jakieś zmiany na moim zdaniem przesądzonym champie...

Tak, dziś patch i zmniejszą mu movement speed o 5.

Opublikowano

Tak, dziś patch i zmniejszą mu movement speed o 5.

Haha, zawsze coś :D

@top

Jak będą mieli znerfić to znerfią. A jak tak go nie lubisz, to go banuj :O

1780114744926761191981.png

Opublikowano

Haha, zawsze coś :D

@top

Jak będą mieli znerfić to znerfią. A jak tak go nie lubisz, to go banuj :O

Nie chodzi mi o to, że go nie lubię ale jest on zbyt bezpiecznym pickiem na mida. Wiadomo co zrobili z nidalee. Zrobili z niej assasyna który polega teraz nie na dzidach a pasywie. Ziggs może bez większego ryzyka harrasowac przeciwnika a sam unikać tego wszystkiego, dodatkowo jego mana koszty w porównaniu do starej Nidalee są strasznie małe...

Opublikowano

Postać jak postać dostała już sporego nerfa na E na koszty many itp. Na tym polega ta gra że wybierasz postać pod swój styl gry. Chcesz grać defensywnie wybierasz ziggsa czy orianne. Lubisz zabijać wybierasz zeda czy syndre. Też te postacie są bezpieczne na swój sposób. Po nerfie kielicha ziggs musi bardziej uważać ze skillami. Zbyt bezpieczny i nerf to tak jakbyś chciał żeby znerfili cait bo ma za duży zasięg czy ezreala bo może odskoczyć trochę to bez sensu. Każda postać ma plusy i minusy. Ziggsem jak nie trafisz skillami to nic nie zrobisz.

Opublikowano

tak wlasnie znerfili tego sukinsyna chyba najgorszy przeciwnik na mida jak fizem ide powinni mu jeszcze zreworkowac to zjebane w niech spierdala ten j****y champion

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...