Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

The Sims 4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak myślicie ile zejdzie czasu niczym wyjdzie piracka wersja the sims 4? Ile minęło od premiery simsów 3 do wyjścia pirackiej wersji? :D

Jeżeli pomogłem podziękuj klikając Lubie to! <3

sygna1.png

Opublikowano

4-5h tak samo jak to było z GTA 5 na konsole :D

Na stronie do pobierania ruskiej już jest o tym temat więc tylko czekać na premierę 

MPC nie wspiera piractwa, ja osobiście też nie. Jak masz pieniądze - kupujesz, jak nie masz - nie kupujesz. 

To co że MPC nie wspiera piractwa? ktoś tu chce coś pobrać to zwykła dyskusja. Jak masz p******** jakieś bzdury to lepiej nic nie pisz. Tatuś daje na gry to super.

175001456602037225492.gif

Opublikowano

MPC nie wspiera piractwa, ja osobiście też nie. Jak masz pieniądze - kupujesz, jak nie masz - nie kupujesz. 

Koles pobiera pirata -> podoba mu sie gra i kupuje oryginal

Koles pobiera pirata -> nie podoba mu sie gra wiec nie kupuje

Koles odrazu kupuje gre -> nie podoba mu sie wiec wyrzucil hajs w bloto

Gry na trailerach i gameplayach producentow nie sa pokazywane z kazdej strony tylko z tej dobrej tak jak w przypadku Watch Dogs gdzie byla wielka reklama niby wielkiej gry, a gra okazala sie gownem.

topic

Prawdopodobnie w dniu premiery bedzie na pirackiej przystani po angielsku ;)

Opublikowano

4-5h tak samo jak to było z GTA 5 na konsole :D

Na stronie do pobierania ruskiej już jest o tym temat więc tylko czekać na premierę 

To co że MPC nie wspiera piractwa? ktoś tu chce coś pobrać to zwykła dyskusja. Jak masz p******** jakieś bzdury to lepiej nic nie pisz. Tatuś daje na gry to super.

GTA już było chyba kilka dni przed premierą dostępne ;)

Co do simsów patrz dokładnie w dniu premiery, ale z crackiem nie wiem jak bd ;>

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano

@Lexus. Odpowiedz mi na jedno proste pytanie od kiedy nie wspiera piractwa? Prywatne serwery bez licencji u wydawcy to co to jest? Hacki, boty? Jeżeli nie znasz się na prawie to się nie wypowiadaj ... Każda rzecz pobrana z internetu nawet jeżeli jest płatna jest LEGALNA jeżeli nie trzymasz jej na dysku dłużej niż 24h!

Opublikowano

@Lexus. Odpowiedz mi na jedno proste pytanie od kiedy nie wspiera piractwa? Prywatne serwery bez licencji u wydawcy to co to jest? Hacki, boty? Jeżeli nie znasz się na prawie to się nie wypowiadaj ... Każda rzecz pobrana z internetu nawet jeżeli jest płatna jest LEGALNA jeżeli nie trzymasz jej na dysku dłużej niż 24h!

16. Kopiowanie, modyfikowanie, dystrybucja, wyświetlanie publiczne, przedrukowywanie, licencjonowanie, sprzedaż, wymiana, przekazywanie treści i danych Forum lub jego składników bez pisemnej zgody Administratora – jest bezwarunkowo zabronione.

120871404257378497535.jpg

787361404257378497535.jpg

@down

uświadamiam tylko błędne myślenie użytkownika wyżej.

Opublikowano

Przecież w temacie nikt nie podał linku do DL pirackiej gry, autor tylko spytał, kiedy ktoś ją udostępni gdziekolwiek.

Czepiasz się nie wiadomo o co.

@topic, na chomika pewnie ktoś wrzuci pirata 3 dni po premierze.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

@"Lexus." Odpowiedz mi na jedno proste pytanie od kiedy nie wspiera piractwa? Prywatne serwery bez licencji u wydawcy to co to jest? Hacki, boty? Jeżeli nie znasz się na prawie to się nie wypowiadaj ... Każda rzecz pobrana z internetu nawet jeżeli jest płatna jest LEGALNA jeżeli nie trzymasz jej na dysku dłużej niż 24h!

Z tymi 24h się uśmiałam, jeszcze powiedz ze jak nie udostępnia się gry np. torrenty, a ściąga się z chomikuj to wtedy nie lamiesz prawa. Gdy masz ma dysku grę to wzbogaciłes swój majątek materialny i nie ma coś takiego jak zasada 24h. Legalnie można pobrać tylko muzykę z internetu lub (tego pewny nie jestem) film jeżeli został puszczony w tv. Odsyłam ciebie do kodeksu prawnego i na forum prawne.

Topic

Watch_Dogs był dostępny parę dni przed premierą wiec jak nie popełnia tego błędu to parę godzin po premierze.

PMK3yt4.png

Opublikowano

@down

uświadamiam tylko błędne myślenie użytkownika wyżej.

Za udostępnianie jest kara.

W innym razie kokosz by już dawno po sądach latał.

@topic

Będzie speedem bo jest wielka konkurencja kto wyda najszybciej z grup warez zazwyczaj to najszybciej skirdow i razor.

Opublikowano

Proszę o zamknięcie bo robi się niepotrzebny spam o prawie i karach (nwm z jakiej racji bo nikt tu nie prosi o żadne linki czy dl do pirata...).

Już wszystko wiem, dzięki.

Jeżeli pomogłem podziękuj klikając Lubie to! <3

sygna1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...