Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SPONSOR poszukuje ekipy!

Devain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!, Poszukuje ekipy ludzi chetnych ktorzy chcieli by zrobic serwer MuOnline za darmo, ja osobiscie pokryje koszty serwera VPS w wysokosci max 90zl na miesiac z góry wykupuje na 3miesiace VPS. + dotkowo serwer www domena forum czyli razem ok 130zl.

Poszukuje osoby do

Grafiki 1x

Admin Techniczny 1-2x

Admin Forum 1x

Moderator 2x

Osoby na tych stanowiskach oczywiscie rowniez obejmuj tzw stanowisko Administracyjne na serwerze z GM.

Chcialbym aby dana osoba ktora chcialby pomoc w stworzeniu serwera byla obeznana na dane stanowisko. Nie miala znim wiekszych problemow wlasna duza kreatywnosc, umiala pisac w miare plynnie po polsku :).

Chcialbym stworzyc serwer na plikach serwerowych ktore sa dostepne w internecie nie mysle o tym aby kupowac od kogos pliki serwerowe czy to strony jak i zabezpieczenia. Mam nadzieje ze osoby ktore beda stary sie o dane stanowiska beda wstanie to zrobic aby dzialalo to w miare plynnie.

Oczywiscie ja rowniez bede bral czynny udzial w postawniu serwera nie tylko po przez " danie kasy  na maszyne " ale przez zgranie teamu testowanie robieniu tego co umiem i podolam temu.

Na serwerze ktory chcialbym stworzyc nie bylo by DONATE ani nic tego typu podobnego, jak i rowniez WEBSHOPA.

Wersja ktora zamierzam stawiac i sponsorowac bylby to 97 lub jakis 1.02 tak aby byl cs i inne mapy ale nie bylo nowych postaci max 3lvl wingow. Bez zadnych nowych rzeczy ktore sa w nowych sezonach. EXP bylby 200 aby gra byla przyjemna w miare dluga. Mam pomysl na konfiguracje ale wszystko wyszlo by podczas prac.

Moj pomysl na konfiguracje wyglada nastepujaco

Exp 200 moze mniejszy

drop ok 40%

z wypadajek itemy +4+L+opcja z jednej wypadajki same kamienie maly drop wypadajek

reset 400lvl platny 50kk staty zostaja ale za to pkt za lvl 3/5 5 aby nie nabily sie szybko max staty :)  Co  ok 50res na 5 dni konto na sub VIP

spoty na kazdych mapach odpowiednio od nazwy i rodzaju mapy po 5mobow w ciekawych miejscach nie blisko siebie rowniez w kaimie wszystkie moby podkrecone tak aby nie bylo takiej sytuacji ze na 1 resie expimy w tarkan tylko np dopiero od 5 resa dajemy rade na tej mapie

.

BC CC co 1h po wygraniu jesli sie da tak ustawic aby byl wiekszy exp o 100 dla osoby ktora wygra

Exp w pt stosunkowo do ilosci osob w pt 2 razy wiekszy niz 200

Goldeny co 4h mocno podkrecone

sklepy ubogie, itemy +2+L+opocja potki po 255 bez atakow scroli itp.

NISKO DROP ZEN JAK I PRZEDMIOTOW

Za GR itemy +13+L+28+3opcje oraz konto VIP ktore bedzie dostepne na FORUM dla VIP - inny kolor nicku i jakas opcja dodatkowo jak i rowniez serwer sub VIP na ktorym max ilosc graczy byla by 25osob exp 50 wiekszy od normalnego suba drop kamieni ten sam co na normlanym troche wiekszy drop wypadajek jak i wszystkich przedmiotow z mobow oraz zen. EVENTY szybciej o 20min niz na normal subie.

5% lepsza pralka od normal suba.

Co do regulaminu PK mysle ze nie ma sensu robic 2 subow  Pk i no pk jesli duza ilosc graczy by byla poprostu zrobic 2 suby na ktorych sa dozwolne te czynnosci gdyz to jet sentencja gry, ale aby ks bylo zabronione bo to jednak jest juz troche chamskie

Jezli jest ktos chetny do wziecia udzialu w takowym projekcie to prosze o kontakt czy to na PW w tym poscie lub na GG 2458343 !. Po kontakcie na PW czy innym preferuje inny kontakt czy to przez skaypa FB telefonicznie.

Pamietajcie ze nie wkladacie w to pieniedzy to ja place za " maszyne " a szukam solidnych osob ktore sa wstanie poswiecic swoj wolny czas na stworzeie fajnego serwera i pozniej branie z niego korzysci! w postaci milej i przyjemnej gry dla siebie komplentow od graczy i mienia poczucia w sobie ze zrobilo sie cos co jest zajebiste :) .

Mam na imie Bartek jestem osoba dorosla pracujaca mam 19/20lat jestem z okolic krakowa :). Mam duze doswiadczenie z ta gra, od jakis 8lat w niam gram, jak i sam bawialem sie odbugowywanie stawianie stron serwera dla wasnego uzytku na hamachi :). Pora na cos wiekszego dlatego szukam ludzi :D Pozdrawiam :)

Opublikowano

Tak jak napisałem na GG :)

90 zł to 1/4 lub 1/5 kosztów miesięcznych ;)

A także na VPS się nie stawia(brak zasobów gwarantowanych lub minimalne i brak zabezpieczeń DDos oraz Dos w 95%) 

Opublikowano

Tak jak pisalem :), Nie mam zamiaru w koszty dawac plikow serwerowych wyglada strony forum, sa to sprawy 2 rzędne ktore moga byc dodane na gotowe co prawda nie sa efektywne ale da sie prze życ moze kiedys z czasem. Chcem sie skupic kupnie najwazniejszych rzeczy a co moze zrobic ekipa sama to aby zrobila sama i nie wchodzila w nie potrzebne koszta w danej chwili :). Mamy  w polsce kryzys dobrze o tym wiemy a gracze mysle ze potrafia zrozumiec ze takie rzeczy jak forum nie sa do konca dopracowane i moga byc nie calkiem efektywne :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...