Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon co jakiś czas się dziwnie zacina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam oto taki problem.

Mam Samsunga Galaxy S Advance z Androidem 4.1.2

Podczas używania niektórych Aplikacji telefon się dziwnie zacina.

Najpierw zatrzymuje się obraz a dźwięki idzie dalej tylko z małymi przerwami co 2 sekundy. Po kilku minutach wyświetla się komunikat, że aplikacja "TouchWiz" nie odpowiada.

Jak klikam żeby zamknąć, to pokazuje mi się sama tapeta, bez żadnych ikonek.

Co mam zrobić?

AsRock 960CG-GS FX | AMD Athlon 64X2 3.2 GHz |nVidia GeForce GTX660 | 2,5 GB RAM (1 x 2GB i 1x 512 MB) | Windows 7 | Service Pack 1 |

76561198099384029.png

Opublikowano

Aplikacja TouchWiz to interfejs systemowy - dlatego pokazuje Ci się sama tapeta po zasięgnięciu jej.

Co do dziwnych zacięć - jest tak z każdą aplikacją, czy tylko z niektórymi? Jeśli z niektórymi to jakie to są?

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Telefon nie zacina się przy takich Aplikacjach jak Słownik, Komixxy, Demotywatory itp., ale zacina się przy na przykład Clash of Clans, Facebook, Messenger, Odtwarzacz Muzyki. I to nie zawsze, tylko czasami.

AsRock 960CG-GS FX | AMD Athlon 64X2 3.2 GHz |nVidia GeForce GTX660 | 2,5 GB RAM (1 x 2GB i 1x 512 MB) | Windows 7 | Service Pack 1 |

76561198099384029.png

Opublikowano

Bo te aplikacje są słabo zoptymalizowane, pousuwaj zbędne appki to telefon odżyje.

Opublikowano

Telefon nie zacina się przy takich Aplikacjach jak Słownik, Komixxy, Demotywatory itp., ale zacina się przy na przykład Clash of Clans, Facebook, Messenger, Odtwarzacz Muzyki. I to nie zawsze, tylko czasami.

Usuń Facebooka i Messengera, zainstaluj np. Fast for Facebook, a zobaczysz różnicę.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...