Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Carrowanie kotełem?

Reph3at

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Top ;]

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Bez problemu możesz ugrać, lecicz lizarda hydre i trinity i zdejmujesz adc na combo. Najlepiej na początku złapać kila albo dwa na ganku wtedy sam możesz uciągnąć gre.

PS. Na topie to dalej kosa ( tylko trzeba nim też umieć grać a nie wbijać się jak debil)

Opublikowano

Tak! To co on robi w late game to magia - zdejmuję każdego papiera na combo, szkoda, że już nie działają kryte na Q, bo z SotD (czy jakoś tak) potrafił zdjąć tanka. Sprawdza się zarówno na topie i na jungli. :) 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Bez problemu możesz ugrać, lecicz lizarda hydre i trinity i zdejmujesz adc na combo. Najlepiej na początku złapać kila albo dwa na ganku wtedy sam możesz uciągnąć gre.

PS. Na topie to dalej kosa ( tylko trzeba nim też umieć grać a nie wbijać się jak debil)

Pokaż mi kogoś kto ma d+ i składa trinity. Po hydrze sie składa yoummu bo nie wyrabiasz z movement speedem na ulcie pozdrawiam. A i jeszcze wymień mi topera z którym rengar wygrywa 1v1 bez jungli po obu stronach xD. Nie ma takiego. Nawet jeśli w early zabijesz to po 6 zawsze przeciwnik ma przewage bo robi dmg z ulta a rengar nie.

PS. Jeśli ktoś nie wie to ostatnio yoummu dostało buffa i jest też core itemem na adc :)

Opublikowano

W Junglii Rengar też teraz daje radę, lecz na topie lepiej się sprawdza. Osobiście preferuję górną linię i Tobie też to polecam. ;)

Opublikowano

Pokaż mi kogoś kto ma d+ i składa trinity. Po hydrze sie składa yoummu bo nie wyrabiasz z movement speedem na ulcie pozdrawiam. A i jeszcze wymień mi topera z którym rengar wygrywa 1v1 bez jungli po obu stronach xD. Nie ma takiego. Nawet jeśli w early zabijesz to po 6 zawsze przeciwnik ma przewage bo robi dmg z ulta a rengar nie.

PS. Jeśli ktoś nie wie to ostatnio yoummu dostało buffa i jest też core itemem na adc :)

Pisze i trinity ponieważ sam lubie je składać i działa chociaż nie jestem diamentem a skromną platynką. Co do walki na topie, jesteś śmieszny mówiąc że ult rengara jest bezużyteczny w walce 1vs1 na topie, bo jak dla mnie punkty passywki(Które po wyprowadzeniu combo dają 3 ulepszone skille jeśli masz 5 pkt używając ulta), doskok z dupy i szybkość są jak najbardziej przydatne tak do ucieczki od ganka jak do zaatakowania. :)

PS. Trinity też daje movement speeda, a o booście yoummu nie wiedziałem i na pewno to sprawdze.

PS2. http://www.probuilds.net/guide/KR/1340188813/1096420 <---- Diament 1 składający trinity.

Opublikowano

Z tego co wiem to #1 Rengar czyli NinFang składa trinity, ale to zamiast butów. Hydra-->Youmu-->LW---BC--->Brutalizer--->Sell buty---> Tri force. ( Tak, masz miec samego brutalizera.

Opublikowano

Z tym PS to trochę pychą śmierdzi.

Opublikowano

Yoummu jest super przedmiotem na Rengara z powodu boostu MS, a głupotą jest gadanie, że ultimate nie daję żadnego dmg, jak mamy 5 furii i użyjemy ulta to mamy 2x z furią Q, a to jest BARDZO MOCNE. 

PMK3yt4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...