Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa mapa Loch Pająków V3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie z tej strony Matesh!
Pisze i przekazuje wam ową mapę w imieniu całej MPCforum.org.
Ogółem zauważyłem, że ostatnio każdy serwer nim wystartuje coś tutaj dodaje.
Także my nie chcemy być gorsi i również przekażemy wam kilka rzeczy, na razie będzie to nowa mapa "Loch Pająków V3".

Na początek poinformuje was, że jest zmodyfikowany "Loch Pająków V2".
Na mapie usunęliśmy te drewniane kolce, które oddzielały komnaty, teraz możecie chodzić po wszystkich komnatach tak jak się wam podoba.
Dodatkowo dodaliśmy na końcu lochu obiekt "wejście", który ma obrazować wejście do komnaty baronówny.
Prócz tego dodaliśmy jeszcze obiekt dungeonu baronówny.
Oczywiście cienie i minimape zrobiliśmy od nowa.
Blokady chodzenia również zaznaczyliśmy na mapie od nowa (Oczywiście testowaliśmy to, nie da się wyjść po za ściany i wszędzie gdzie powinno się chodzić, to da się to robić).

Tutaj macie dużą mapę owego lochu (W razie czego jakby ktoś chciał sobie dodać, ale raczej jest to zbędne, wymiary sobie dostosujcie leniuchy!):

2ytz6vl.jpg

Download:

https://mega.co.nz/#!nd1WFJyK!B1yZ8AOtECiIrgF5XnrBuuAyhc8ntN4Dj-zSz_5CVF4

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/bcd4857d8d29668abbad837031d5b097f10cadf3bdabef02d32c15d4982c5c83/analysis/1404175606/

Hasło do archiwum:

dealwithit

Pozdrawiamy, niedługo wrzucimy wam jeszcze więcej rzeczy, bo zostało nam tego trochę i nie planujemy ich dodawać na nasz serwer.

24b5car.jpg

Opublikowano

Ta mapa już dawno byla, po co ją kolejny raz wstawiasz?

Dla kryptoreklamy Twojego serwera?

Dam ci ciekawostkę!

Robiłem ją sam.

Pokaż mi gdzie była ta mapa wstawiona.

Sam usuwałem te barierki, pokaż mi druga mapę, która nie ma tych barierek i jest tych wymiarów.

Czas operacyjny 24h, jak znajdziesz to na MPC, to ci dam kod do groupona na książkę "Mały Odkrywca".

@Edit

A no znalazłem to V3 o które ci chodziło.

Nie żeby ono było raz mniejsze i miało całkiem inny układ komnat:

3_Loch_Paj%C4%85k%C3%B3w.jpg

Jeżeli to V3 widoczne na zdjęciu, które było tu udostępnione (Linki i tak już wygasły) jest takie same, jak te które ja zrobiłem, to ja usuwam konto na MPC.

Tak poza tym, to pojawiało się kilka próśb o duże V3 z obiektem Baronówny - Były prośby, to zrobiłem, a i tak jest źle i trzeba się dopi**dolić do mnie.

Weź się lepiej za swój serwer, a nie ocenianie cudzej pracy, bo widać, że nie masz bladego pojęcia o tej grze, skoro nie potrafisz starej mapy V3 odróżnić od tej, która ja zrobiłem.

Skoro pisze, że jest nowa mapa, to jest nowa.

Ja nie mam ksywki "ᴅᴧᴙᴡᴏᴙ" i nie przerzucam na to forum rzeczy udostępnionych na innych forach.

Jeszcze jedno...

Nie chcesz to nie używaj i tyle ci mam do powiedzenia.

Ps. Co chcielibyście jeszcze dostać modele, mapy, czy może jeszcze coś innego?

24b5car.jpg

Opublikowano

Dam ci ciekawostkę!

Robiłem ją sam.

Pokaż mi gdzie była ta mapa wstawiona.

Sam usuwałem te barierki, pokaż mi druga mapę, która nie ma tych barierek i jest tych wymiarów.

Czas operacyjny 24h, jak znajdziesz to na MPC, to ci dam kod do groupona na książkę "Mały Odkrywca".

@Edit

A no znalazłem to V3 o które ci chodziło.

Nie żeby ono było raz mniejsze i miało całkiem inny układ komnat:

394621404180692261815.jpg

Jeżeli to V3 widoczne na zdjęciu, które było tu udostępnione (Linki i tak już wygasły) jest takie same, jak te które ja zrobiłem, to ja usuwam konto na MPC.

Tak poza tym, to pojawiało się kilka próśb o duże V3 z obiektem Baronówny - Były prośby, to zrobiłem, a i tak jest źle i trzeba się dopi**dolić do mnie.

Weź się lepiej za swój serwer, a nie ocenianie cudzej pracy, bo widać, że nie masz bladego pojęcia o tej grze, skoro nie potrafisz starej mapy V3 odróżnić od tej, która ja zrobiłem.

Skoro pisze, że jest nowa mapa, to jest nowa.

Ja nie mam ksywki "ᴅᴧᴙᴡᴏᴙ" i nie przerzucam na to forum rzeczy udostępnionych na innych forach.

Jeszcze jedno...

Nie chcesz to nie używaj i tyle ci mam do powiedzenia.

Ps. Co chcielibyście jeszcze dostać modele, mapy, czy może jeszcze coś innego?

Po co się tak wymądrzasz?

Darwor się pomylił i tyle.

xxx

Opublikowano

Po co się tak wymądrzasz?

Darwor się pomylił i tyle.

Nie pierwszy i ostatni raz.

Darwor jest bardzo omylny, oby nie był taki omylny, jak chodzi o jego serwer.

Tak poza tym ja się nie mądrze, tylko napisałem jak jest.

Zwróciłem mu uwagę na jego błąd, zanim się do czegoś dowali to niech się zastanowi, czy ma racje i nie zrobi z siebie pośmiewiska.

Wchodzi do każdej wstawki i się dowala do twórcy, sam gówno od siebie wstawił (Chodzi o rzeczy w które włożył jakiś wkład pracy).

Jak nie mam pojęcia na jakiś temat, albo nie jestem pewny, to się nie wypowiadam - Chyba to jest proste i łatwo to skumać?

A i jeszcze jedno, odpowiedziałem mu adekwatnie do jego poziomu, a nie się mądrzyłem.

On oskarżył nasz serwer o kryptoreklame, to ja oskarżyłem go głupotę i nie wiedzę, tylko różni nas to, że ja w porównaniu do niego prócz pisania potrafię jeszcze dowody podrzucić, bo wiem co pisze i jestem tego pewny w 100%, więc na to, że mam racje są dowody.

Pozdrawiam i będą dzisiaj kolejne wstawki, w których twój kolega będzie mógł się popisać swoim brakiem wiedzy i szacunku do cudzej pracy.

Jeżeli potrzebujecie czegoś do tej mapy, to piszcie.

Mogę wam jeszcze regeny podrzucić i czarne pająki.

24b5car.jpg

Opublikowano

Chcesz zareklamowac serwer starą mapą , która jest już od kilku lat na mpcforum ? :huh:

1402682353-PolonezCaroPlus.jpg

Opublikowano

Chcesz zareklamowac serwer starą mapą , która jest już od kilku lat na mpcforum ? :huh:

69964a0d16327c804c0d04ca6d7f3a03.jpg?132

@mapa ciekawa, raczej wykorzystamy.

Dungeon baronówny też się przyda.

Dzięki.

621031404210882313241.png

Opublikowano

Otwórz spoiler:

8335e9b3e5436d96233c9fb8b0f6fdbc.jpeg?13

Wczoraj Vatu dodał jakiś temat z lochem a dziś ty. 

Tak szczerze to jego mapka o wiele lepiej wygląda od twojej. (koniec masz na wprost od początku, nie nazwał bym tego lochem, nawet pod dunga nie da rady. jedynie pod jakieś słabiutkie expowisko.)

Opublikowano

Tak szczerze to jego mapka o wiele lepiej wygląda od twojej. (koniec masz na wprost od początku, nie nazwał bym tego lochem, nawet pod dunga nie da rady. jedynie pod jakieś słabiutkie expowisko.)

A loch pająków na Metin2.pl to co miasto jest?

@Dobry, prosty loch.

Moby mamy, nic tylko wykorzystać.

621031404210882313241.png

Opublikowano

Nie ma tej mapy w takim stanie na MPC, to ci mogę zagwarantować i coś polecić:

http://www.okulista.pl/index.html

Ps. Czytaj dokładnie posty.

69964a0d16327c804c0d04ca6d7f3a03.jpg?132

@mapa ciekawa, raczej wykorzystamy.

Dungeon baronówny też się przyda.

Dzięki.

Skoro masz zamiar jej użyć, to polecam ci używać regenów z V2, bo to ta sama mapa tylko zmodyfikowana i można się po niej luźno poruszać (Mimo regenów z V2 i tak kilka komnat będzie pustych, to będziesz tam musiał sobie regeny dorobić).

A i rada, jak będziesz dodawał czarne pająki, a raczej drop to nich, to polecam ci zabić kilka i sprawdzić czy itemy wypadają z nickiem postaci.

Ogółem jest jakiś błąd z tymi pająkami, że itemy wypadają bez nazwy postaci, ale łatwo to można nareperować - Przynajmniej u nas był ten błąd.

Otwórz spoiler:

W takim razie korzystaj z mapy Vatahara, która nie ma nawet porządnej minimapy.

Koniec jest na wprost, żeby nie było trzeba biegać na około, a na końcu stawiasz NPC, który przenosi na dungeon Baronowej.

Ja idąc na dungeon idę na dungeon, a nie maraton biegania tam i z powrotem po V3.

Ps. Lochy Pająków to expowiska, a ten loch pająków został zmodyfikowany z myślą o dużej ilości graczy - Tak wiem, nie przyda się to dużej ilości serwerów.

Akurat nam był taki potrzebny, więc go zrobiłem.

Natomiast za wszystkie opinie dziękuje, a teraz idę przygotować wam kolejne wstawki.

24b5car.jpg

Specjalista
Opublikowano

.Joker

Medalowy

Poczatkujacy

Eragon

Darknes.eu

Jeden użytkownik tyle kont,i po c**j dla lajków,co one Ci k***a nie dojebie dadzą ...

Mapa dobra,można nią zastąpić zwykłą komnatę v2, + jeszcze jest v3 w gratisie.

Plusa zostawię :)

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...