Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto na PBE 1 dzien miesiaca

koral7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć czy dziś można zalozyc konto na PBE? Gdyż jest 1 dzień miesiąca ,a słyszałem że można zakładac przez 3 pierwsze dni każdego miesiąca. Mógłby mi ktoś powiedzieć czy można założyć konto dzisiaj?

Opublikowano

To juz od dawna tak nie dziala teraz dobiera losowo.

To troche lipa bo od 5 miesiecy wysylam te zasrane tickety i nadal nic... :(

Nie ma może ktoś jakiegoś konta czy jakichś informacji jak zdobyć konto na PBE?

Opublikowano

Wystarczy czekać, aż dostaniesz zapro do PBE xD

Ja założyłem konto w 2011 i do tej pory je mam na PBE :D (a trzeba było robić masówki xD )

Lulz. Daj like jak otworzyłeś xD

Opublikowano

W chwilii obecnej nie można od tak założyć tam konta i grać. Najpierw musisz wysyłać zgłoszenia na ten serwer dopóki Cię nie przyjmą.

Opublikowano

Bardzo chce zagrac na PBE dałbym wszystko ale RITO to pajace i nie chca mnie przyjac od 5 miesiecy. :(

Opublikowano

I takich ludzi nie lubię, bo myślą, że mogą POTESTOWAĆ nowe postacie i sobie PORGAĆ na PBE ze wszystkimi bohaterami i skórkami, a może na twoje miejsce chcę wejść osoba która chcę zgłaszać błędy? 

Nie można rejestrować się już tak, trzeba wysłać im zgłoszenie - jeżeli zachowujesz się poprawnie w League of Legends (mało reportów dostajesz) to dość szybko przyjmią. 

PMK3yt4.png

Opublikowano

I takich ludzi nie lubię, bo myślą, że mogą POTESTOWAĆ nowe postacie i sobie PORGAĆ na PBE ze wszystkimi bohaterami i skórkami, a może na twoje miejsce chcę wejść osoba która chcę zgłaszać błędy? 

Nie można rejestrować się już tak, trzeba wysłać im zgłoszenie - jeżeli zachowujesz się poprawnie w League of Legends (mało reportów dostajesz) to dość szybko przyjmią. 

Ja własnię idę tam ze względu na bugi, żeby zgłaszać, ale także potestować skiny ,a na nich też mogą być bugi.

Report w całym życiu dostałem 1 za afk, 2 lata temu.

Opublikowano

Ja robiłem te acc, jak się robiło massufki, próbuj bo ja jakoś nie dawno też mogłem założyć acc bez tego ticketu

Skoro masz parę kont i nie grasz albo nie masz zamiaru zgłaszać bugów to może byś wypożyczył na parę tygodni?

Edit@ Jeżeli ma ktoś parę kont i chciałby pożyczyć może wysłać na PW. Nie bdz sie dalo juz konta zalozyc tak od sb nie wysylajac ticketow ktorych i tak nie sprawdzają?

Opublikowano

Ja własnię idę tam ze względu na bugi, żeby zgłaszać, ale także potestować skiny ,a na nich też mogą być bugi.

Report w całym życiu dostałem 1 za afk, 2 lata temu.

warning #cebula

napisz ticketa, jak stwierdza ze sie nadajesz to dadza ci to konto, bys mogl "potestować" (no qrwa plz nie moge jak to czytam) postacie czy tez skiny (XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD)

­

Opublikowano

Mam pytanie czy jak Rito daje link dla ludzi do rejestracji którzy się dostali na PBE, działa też jak oni wyślą je komuś? Czy wtedy ta osoba będzie mogła się zarejestrować? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...