Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft ciekawostki - Chiny/Japonia/Anglia

SIRPEANUTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, od zawsze się dłowie z pytaniem - czy np. Chińczycy grają na serwerach hardcor, i się klepią tak jak Polacy? Czy grają po prostu tak w mc? Tutaj jakiś filmik Chiński? https://www.youtube.com/user/newnmiso1/videos - Typa który gra w minecrafta ciekawe czy są takie osoby z Chin co grają na hardckorach, i czy są tam serwery hc. - Wiem robie spam takim tematem no ale nie mogę . xdd 

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

Dokładnie tak samo sie zastanawiałem jak ty napisałeś, dobrze napisałeś, bo też chętnie bym się dowiedział czy grają ;)

sygnaturka.png
Opublikowano

Myślę, że oni preferują inne typy serwerów 

Warto zauważyć, że w tam (Chiny, Japonia) tworzy się mnóstwo gier i wątpię, by MInecraft był tam popularny :D

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Dyskusja bez sensu, ale się wypowiem :)

Anglia - Głównie MiniGames typu hypixel 
Chiny/Japonia - Małe zainteresowanie ze względu na ogromny popęd nowymi grami, oraz głównie używają tylko konsol ;) Większość skoślawych gra na single player , nigdy przez 2,5 roku jak gram w minecraft nie spotkałem się z chińskim/japońskim serwerem  :ninja:

Tyle w temacie :D

Opublikowano

ciekawe jakie pluginy mają !

Normalne tylko pewnie ze swoim tłumaczeniem. :D 

Dyskusja bez sensu, ale się wypowiem :)

Anglia - Głównie MiniGames typu hypixel 

Chiny/Japonia - Małe zainteresowanie ze względu na ogromny popęd nowymi grami, oraz głównie używają tylko konsol ;) Większość skoślawych gra na single player , nigdy przez 2,5 roku jak gram w minecraft nie spotkałem się z chińskim/japońskim serwerem  :ninja:

Tyle w temacie :D

Skąd takie informacje? :P Kiedyś często grałem na Angielskich serwerach i muszę powiedzieć, że bardzo duża liczba jest nastawiona na prawdziwy survival. Surowce ze stone, brak gildii itd. ;p

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...