Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA IV

xKubaPLx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj kupiłem na Steamie GTA Complete Edition i ściągnąłem GTA IV. Abstrachując już od tego, że grałem 2 godziny i później usunąłem Visual C++ 2005 i GTA mi się nie chciało odpalić i muszę od nowe je ściągać; to mam problem z FPS'ami. Nie patrzyłem ile ich mam, ale nawet na niskich detalach, gra nie jest w 100% płynna. Wiem, że optymalizacja jest tragiczna, ale aż tak?

Mój komputer:

AMD Athlon x2 3.0 GHz

Radeon HD 7750 2 GB (nie wiem czemu w dxdiag.exe pokazuje się: "przybliżona całkowita ilość pamięci 623 MB".)

6 GB RAM

Windows 7 x64

Nawet zalecane wymagania "przekraczam".

Opublikowano

Nie no, na pewno nie jest, aż tak tragiczna. Na niskich działała płynnie mojemu koledze, a mam dosyć słabego PC. Spróbuj użyć odpowiedniego commandline, gameboostera i wyłącz zbędne procesy. Powinno pomóc. ;)

Opublikowano

Dziękuję za odpowiedź ;)

Jeszcze zapomniałem o tym dzienniku zdarzeń i jak dzisiaj pobiorę znowu GTA to spróbuję go wyłączyć.

Spróbuję zastosować się do Twoich rad ;)

Jeszcze mam pytanie: Bo wczoraj wywalało mi błąd: seculauncher failed to start application 2000, czytałem, że to od braku Microsoft Visual C++ 2005. Po wczorajszej "sesji" w GTA, postanowiłem pousuwać kilka zbędnych programów :mellow:  I jednym z nich był właśnie Visual. Zainstalowałem go z powrotem ale dalej było to samo. Czy przeinstalowanie gry może pomóc? Wczoraj też ściągnąłem avasta i kilka plików miałem zarażonych <_< I może poszedł też jakiś związany z GTA.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...