Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Autoklik

Jelonek73

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. 
Mam bardzo nurtujące mnie pytanie kierowane do osób znających się na myszkach i lubiących serwery PVP. Nie jestem pewny czy to dobry dział, z góry przepraszam. 
Przechodząc do sedna.. Jak wiecie w obecnej "Branży" PVP w minecraft królują posiadacze myszek z auto-klikiem czy też potocznie makrem. Moje pytanie brzmi czy ktoś jest w stanie powiedzieć mi czy się da i o ile sie da wytłumaczyć czy na mojej myszce byłbym w stanie ogarnąć sobie taki autokliker ? 
Moja myszka to : e5 RE01718 G-Laser Gaming GFX

Never trust a computer you can't throw out a window.

Opublikowano

Nie sądzę, to jakiś tani s**t  :D

Zainwestuj w lepszą myszkę, polecam te z serii X7 - sam mam takową.

Jeżeli uważasz, że to s**t to nie masz pojęcia o myszkach : o. Byłem posiadaczem x7-emki ale jest dla mnie za duża nie wygodnie mi sie nią grało. Ponawiam pytanie :)

Tania bo tania i to jej plus bo za takie grosze można dostać w miarę porząną mysz 

Opublikowano

Siemka

Tak jak mowi xTreeemeR kup sobie A4Tech X7 ona jest najlepsza do macra, sam mam taką i mówię Ci jest najlepsza do PvP jak chcesz być dobry to musisz się przełamać i mieć tą większą myszkę :) Przyzwyczaisz się jak na tym Ci zależy.

Pozdrawiam

sygnaturka.png
Opublikowano

Siemka

Tak jak mowi xTreeemeR kup sobie A4Tech X7 ona jest najlepsza do macra, sam mam taką i mówię Ci jest najlepsza do PvP jak chcesz być dobry to musisz się przełamać i mieć tą większą myszkę :) Przyzwyczaisz się jak na tym Ci zależy.

Pozdrawiam

W tym rzecz, że raz. Próbowałem przestawić się na x7 ale minął tydzień, drugi i nic... Nie zależy mi na tym aż tak bardzo jestem zwolennikiem old-school'owego PVP w minecraft, aczkolwiek chciałem spróbować, nie będę kupował myszki tylko po to :D

Opublikowano

Jelonek73 to inaczej się nie da to musi być specjalna myszka z tripple clickiem lub doubble clickiem jak nie posiadasz tego po prostu się nie da :(

Pozdrawiam

sygnaturka.png
Opublikowano

Jelonek73 to inaczej się nie da to musi być specjalna myszka z tripple clickiem lub doubble clickiem jak nie posiadasz tego po prostu się nie da :(

Pozdrawiam

Dziękuje wszystkim za pomoc, musze niestety sie obejsc bez tego doswiadczenia :) Temat do zamknięcia :) Jeżeli ktoś by jednak coś wymyślił będę wdzięczny za PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...