Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Walizka na broń operacji specjalnej Phoenix - co zrobić?

izari

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Będąć zupełnym cs'owym casualem dropnąłem dzisiaj na turniejówce tę skrzynkę. Jest warta tylko 0.24 euro, to nie wiem, czy lepiej sprzedać, czy kupić kluczyk za 1.80 euro i otworzyć? Zależy mi tylko na piniondzach, więc zwróci mi się ta jakże wielke inwestycja 1.8 euro? :D

Opublikowano

Nigdy nie wiadomo co Ci z niej dropnie.Może dropnąc nawet nóż za 100euro ale nie rób już sobie smaka,bo to jak wygrana w totka.Raczej dropnie ci skin za około 5 centów.

sygnaturkabyme24.png
Opublikowano

Cześć. Będąć zupełnym cs'owym casualem dropnąłem dzisiaj na turniejówce tę skrzynkę. Jest warta tylko 0.24 euro, to nie wiem, czy lepiej sprzedać, czy kupić kluczyk za 1.80 euro i otworzyć? Zależy mi tylko na piniondzach, więc zwróci mi się ta jakże wielke inwestycja 1.8 euro? :D

Mozesz sprzedac bo jezeli masz farta to dropnie item za 30 euro naprzyklad a jak pecha to za pare centow mozesz stracic albo zyskasz wiec lepiej sprzedaj to na 100% zyskasz.

"Upadli powstaną"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...