Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy da się zrobić swój mały serwer w lolu

kubica1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka tak sie zastanawialem czy da się zrobić taki serwer w lolu jak PBE tylko dla siebie tzn zaawansowane boty i mozliwosc kupna kazdej runki postaci itd cos o takim czyms slyszalem jesli sie da moglby ktos opisac jak to zrobic?

Opublikowano

Nie da się. By postawić serwer LoL musiałbyś posiadać pliki serwerowe które odpowiednio przetwazalyby dane z klienta gry. A takowe posiada tylko Riot.

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Ja to z chęcią bym se zagrał na takim starym Pachu. Jak ja zaczynałem to grało się Gangplankiem pod atmogi, były uniki i Jax był taki śmiechowaty, chodziło się linie z kumplami Rammus + TF. Banowało się świętą trójce, Shena, Malphite i Amumu. Mając długo 30lv nie wiedziałem że istnieje coś takiego jak runy. Stare itemki, Krwawe Madredy, HoG, Regrowth Pendant czy Ionic Sparc (jakoś tak).  Nawet nie wiem, kiedy się nauczyłem orb walkingować czy nawet last hitować lub freezować linie. Riot dawał RP na święta, dawał mapke zimową i jesienną. Ogólnie to były czasy, gdzie kompletnie graliśmy z kumplami for fun, a LoL zaczął świecić popularnością jak psu jajca. Klimat się popsuł :/ community ssie jak to na darmową grę przystało :D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem po co typek sprowokował, ale dobra nie da się, ale jak ci zależy na szybkim IP 30 vl i RP to zagraj na PBE jak znajdziesz bug to go zgłos i graj dalej ;)

Nikt nie będzie spał spokojnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...