Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PayFiberhost?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie. Poszukuje pluginu który umożliwia zakup rangi vip bez opuszczania serwera pod hosting Fiberhost.pl

Czyli gracz na serwerze wpisuje /vip wyskakują mu możliwości vipa oraz instrukcje zakupu. Natomiast jak wpisze /vip kup [kod] W jakiś sposób łączy się to z hostingiem i przelewa pieniądze do mojego portfelu natomiast jeżeli kod jest poprawny daje graczowi range.

W zamian za owy plugin oferuje $$ lub plugin na gildie z serwera mchc.pl

To ja typ niepokorny ;x

Opublikowano

Ja mam plugin na itemshop polaczony z fiberhostem, chetnie odsprzedam :)

Wiecej info na pv

:D

Opublikowano

Kolega wyżej nie posiada pluginu tzn jak on twierdzi miał na kompie ale już nie ma.

Szukam dalej, Osoba która zdecyduje się na zamianę plugin na plugin dorzucam w bonusie stronkę www ze statystykami top10 i listę gildii.

Pozdrawiam.

To ja typ niepokorny ;x

Opublikowano

Jeśli byś mógł czy, fiberhost posiada API? Jeśli tak to napisz do nich i wyślij mi na prywatną. Napiszę Ci to :>.

Nowicjusz
Opublikowano
Proszę Cię uprzejmie -> http://fiberhost.pl/payfiberhost.jar

Plugin umożliwiający sprzedaż usług bezpośrednio z poziomu serwera. Dzięki pluginowi potencjalny gracz nie musi już wchodzić na stronę internetową aby zakupić VIP'a czy rangę. Tutaj wystarczy posługiwać się odpowiednimi komendami. 

1. Uwaga, jeśli chce jedną komendę, wpisz do drugiej NULL
komenda1: say player jest fajny!
komenda2: NULL

Aby dostać informacje o skonfigurowanej usłudze klient jest musi na say wpisać /kod [id uslugi]
Jeśli jest zdecydowany na zakup /kod [id uslugi] [kod sms] 

PAMIĘTAJ ABY UZUPEŁNIĆ ID KONTA W CONFINGU!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...