Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tolerancja, biseksualność w PL.

Gość imaaguś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W normalnym świecie, słowo tolerancja oznacza, że się kogoś toleruje tzn. , że coś coś znosi, na coś przymyka oko.Dzisiaj oznacza to, że ktoś komuś narzuca sowje wartości, poglądy, a jeżeli ta osoba tego nie akceptuje, to jest mało tolerancyjna.

Po za tym ciężko mówić o tolerancji wobec choroby.Tak, m.n homoseksualizm to choroba, która została wykreślona przez amerykańskich naukowców ze względu na silne naciski organizacji LGTB i do tego drogą głosowania.Głosowało ok. 8 tyś. naukowców o ile dobrze pamiętam i WSZYSCY uważali homoseksualizm za chorobę, tylko większość chciała wykreślenia homoseksualizmu z listy chorób, żeby ludzie chorzy byli mniej szykanowani przez społeczeństwo i mogli się swobodnie leczyć.

Dzisiaj są organizowane parady równości, homo chcą adopcji dzieci, chcą wypłać na edukacje i to właśnie powodują tą całą nienawiść.

Opublikowano

Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań. W dodatku postawienie tej tęczy w Warszawie to ośmieszenie się Polski. Dużo ładniejsza stoi u Węgrów. Nie byłem i nigdy nie będę tolerancyjny w stosunku do homoseksualistów.  -.-

Opublikowano

Już nie otwierajcie tych tematów, mało Wam kłótni o to, kim jest gej? Jeśli tak, to idźcie na paradę równości i zróbcie zadymę, bo takie pisanie zaspokaja tylko kogoś, bo "ja mam zawsze rację".

Opublikowano

W normalnym świecie, słowo tolerancja oznacza, że się kogoś toleruje tzn. , że coś coś znosi, na coś przymyka oko.Dzisiaj oznacza to, że ktoś komuś narzuca sowje wartości, poglądy, a jeżeli ta osoba tego nie akceptuje, to jest mało tolerancyjna.

Po za tym ciężko mówić o tolerancji wobec choroby.Tak, m.n homoseksualizm to choroba, która została wykreślona przez amerykańskich naukowców ze względu na silne naciski organizacji LGTB i do tego drogą głosowania.Głosowało ok. 8 tyś. naukowców o ile dobrze pamiętam i WSZYSCY uważali homoseksualizm za chorobę, tylko większość chciała wykreślenia homoseksualizmu z listy chorób, żeby ludzie chorzy byli mniej szykanowani przez społeczeństwo i mogli się swobodnie leczyć.

Dzisiaj są organizowane parady równości, homo chcą adopcji dzieci, chcą wypłać na edukacje i to właśnie powodują tą całą nienawiść.

homoseksualizm to nie jest choroba, tylko wybór, tak samo możesz powiedzieć że osoba która jest heteroseksualna ma "chorobę"

tutaj akurat łatwo wykryć prowo, normalny człowiek i z rozumem by się tak nie ubrał

Już nie otwierajcie tych tematów, mało Wam kłótni o to, kim jest gej? Jeśli tak, to idźcie na paradę równości i zróbcie zadymę, bo takie pisanie zaspokaja tylko kogoś, bo "ja mam zawsze rację".

nie będziesz mi życia układać

Opublikowano

homoseksualizm to nie jest choroba, tylko wybór, tak samo możesz powiedzieć że osoba która jest heteroseksualna ma "chorobę"

Heteroseksualizm jest normalny, bo dzięki niemu gatunek ludzki istnieje i może przetrwać.Każdy osobnik męski ma zapisany w genach pociąg seksualny do osobników żeńskich i każdy osobnik żeński ma zapisany w genach pociąg do osobników męskich.

Nikt nie rodzi się homoseksualistą.Można nim zostać na wskutek zaburzeń psychoseksualnych, ale nikt nie stoi przed wyborem: "mężczyzna czy kobieta", bo ma w genach zapisany pociąg do płci przeciwnej, chyba, że zostało coś zaburzone.

Opublikowano

Heteroseksualizm jest normalny, bo dzięki niemu gatunek ludzki istnieje i może przetrwać.Każdy osobnik męski ma zapisany w genach pociąg seksualny do osobników żeńskich i każdy osobnik żeński ma zapisany w genach pociąg do osobników męskich.

Nikt nie rodzi się homoseksualistą.Można nim zostać na wskutek zaburzeń psychoseksualnych, ale nikt nie stoi przed wyborem: "mężczyzna czy kobieta", bo ma w genach zapisany pociąg do płci przeciwnej, chyba, że zostało coś zaburzone.

piszesz mi tutaj o homo, a ja zapytałem o biseksualność a to jednak różnica.

Opublikowano

2-gi post i już po temacie :) :P ale szczerze ? bardzo to dobrze ująłeś @pSlav

Taka jest prawda w czasach w jakich żyjemy mamy narzucone wartości przez Media tutaj mam na Myśli najbardziej propagandową telewizje PO=T*N :) ale Polacy jak to Polacy nie dadzą się przekonać że to normalne jesteśmy narodem który ma swoje Wartości nie jesteśmy Hamerykanami choć czasem znajdą się dewianci wśród nas.

Opublikowano

W Polsce to nie istnieje i w sumie się cieszę, inaczej za kilka lat na ulicach ludzie jebali by kozy, a związek męsko-damski byłby szykanowany. 

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Różnica jest taka, że biseksualizm to trochę mniejsze zaburzenie.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Odpowiedziałem ci na posta związanego z homo.Co do biseksualistów, to także działają w ramach LGTB, ale jakoś nie są promowani i dlatego też nie są jakoś szykanowani.Po za tym sporo ludzi nie wie co to biseksualizm.

Opublikowano

Różnica jest taka, że biseksualizm to trochę mniejsze zaburzenie.

zaburzenie? w jakim ty człowieku świecie żyjesz..

Odpowiedziałem ci na posta związanego z homo.Co do biseksualistów, to także działają w ramach LGTB, ale jakoś nie są promowani i dlatego też nie są jakoś szykanowani.Po za tym sporo ludzi nie wie co to biseksualizm.

bo cebulaczki znają tylko 2 orientacje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...