Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Dziwne skróty klawiszowe win7 64 bit.

Budlys

Pytanie

Opublikowano

Witam,tak jak w temacie napisane. Dzis od jakiegos czasu wystepuja u mnie dziwne skroty klawiszowe... Np. gdy ncisne alt i tab to otwiera mi sie moj komputer,czy przy nacisnieciu polskiego znaku .Czyli alt i l. to wyskakuje mi kalkulator. Natomiast gdy w przegladarce nacisne przycisk z numerem piec refreshuje mi sie... Jakies pomysly ?
Sory ze bez polskich znakow ale niektore wgl. tez resetuja mi strone....

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niee.. kupiłem klawiature tydzień temu Esperanzy Aspen bezprzewodowa,wszystko działało git do dzis, kiedy mialem jakies problemy z pradem i wlaczal sie i wylaczal komputer,moze cos sie stalo wtedy ?

Opublikowano

Kurcze... rzeczywiście,na innej klawiaturze działa super. Ale co z tym teraz zrobić ? ; / Jedyne co to oddać na gwarancje?

Opublikowano

Powiem, że jestem zaskoczony... Nie wiem jak ale samo się naprawiło. W każdym bądź razie dzęki za chęć pomocy ;)

Opublikowano

Znaczy wiesz? Ja tam do elektroniki klawy nie wczytuje się ale innego wyjścia raczej niema. Poczekaj do jutra może ktoś wie co zrobić ,jeśli nikt się nie wypowie to oddaj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...