Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dayz standlone czy mod?

SuperMarian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

temat ;). nie posiadam zbyt dobrego komputera, więc pytanie.... co będzie lepsze? mod jest optymalizowany itd, czy tylko st ma ten zaszczyt? Które lepsze i wgl. wszystko, ponieważ jestem newbie :D z góry dzięki ;)

Opublikowano

DayZ Standalone o wiele lepsze, ale dopiero w Alphie, więc mniej rozbudowane.

Optymalizacja moda jest chyba trochę lepsza.

Dzięki wielkie! Powiedział byś mi jeszcze tylko, dlaczego na każdej aukcji allegro jest arma II + DayZ SA/mod? DayZ bazuje na armie? A co z aktywnością? Na modzie gra dużo osób abym mógł pograć tam :D?

Opublikowano

Na modzie są gracze.

Do gry w DayZ Moda potrzebna jest Arma 2 i dodatek Operation Arrowhead albo Arma 3.

DayZ Standalone to oddzielna gra do której nic nie trzeba.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

DayZ Standalone to gra w fazie alpha co oznacza że ma mnóstwo błędów i mało możliwości. Oczywiście gra nie jest zła, ale przy modzie jest niczym. Mod jest o wiele bardziej rozbudowany i przyjemniejszy. Cziterów jest bardzo mało albo praktycznie wcale ich nie ma. Tak samo jak Standalone, mod jest również rozwijany co prawda nie tak jak kiedyś, ale czasami wychodzą jeszcze nowe wersje. ;) W każdym razie na chwilę obecną polecam modyfikacje. Później jak gra ci się naprawdę solidnie spodoba możesz uzbierać i kupić Standalone. :P

Opublikowano

DayZ Standalone to gra w fazie alpha co oznacza że ma mnóstwo błędów i mało możliwości. Oczywiście gra nie jest zła, ale przy modzie jest niczym. Mod jest o wiele bardziej rozbudowany i przyjemniejszy. Cziterów jest bardzo mało albo praktycznie wcale ich nie ma. Tak samo jak Standalone, mod jest również rozwijany co prawda nie tak jak kiedyś, ale czasami wychodzą jeszcze nowe wersje. ;) W każdym razie na chwilę obecną polecam modyfikacje. Później jak gra ci się naprawdę solidnie spodoba możesz uzbierać i kupić Standalone. :P

A ja uważam, że w modzie nie ma tego klimatu apokalipsy zombie co w Standalone. Możesz mówić co chcesz, ale ilość zombie, słabe animacje i brak interakcji z graczami kompletnie mnie odrzuciły od moda, a Standalone szybko się rozwija prezentując o wiele większy poziom i przygotowanie, a także klimatyczną grafikę. Mam nadzieję, że na nowym silniku będzie jeszcze lepiej.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Na modzie są gracze.

Do gry w DayZ Moda potrzebna jest Arma 2 i dodatek Operation Arrowhead albo Arma 3.

DayZ Standalone to oddzielna gra do której nic nie trzeba.

Czyli mód do dodatek do army? Na stemie nie widzę moda, więc bardzo bym prosil o podanie aukcji z allegro gdzie jest arma+to co musi być + mod. Z góry wielkie dzięki!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...