Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

gra nie uruchamia się

asterix332

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pobrałem lola, chciałem uruchomić, naciskam graj i nie ma reakcji, okno się wyłącza i tyle, naprawiłem już instalacje i dalej nic

Margonem plejs

Metin plejs

Opublikowano

Daj prawym na klienta i "uruchom jako administrator". Nie gwarantuje że zadziała, ale zawsze warto spróbować.

Edit:

W ostateczności możesz usunąć klienta i zainstalować go na dysku C jeśli instalowałeś wcześniej na D.

Opublikowano
1. Otwórz aplet Zapora systemu Windows.
2. Kliknij kartę Wyjątki, a następnie kliknij przycisk Dodaj program.
Jeśli program, który chcesz dodać do listy wyjątków, znajduje się na liście Programy, kliknij ten program, a następnie kliknij przycisk OK.
Jeśli programu, który chcesz dodać do listy wyjątków, nie ma na liście Programy, kliknij przycisk Przeglądaj, a następnie wykonaj następujące czynności:

- W oknie dialogowym Przeglądanie wyszukaj plik wykonywalny (exe) lub plik poleceń (com) programu, który chcesz dodać do listy wyjątków, kliknij przyciskOtwórz, a następnie kliknij przycisk OK
Opublikowano

Wyłącz anty wirusa na czas włączenia LoL'a a potem go włącz, dodaj League of Legends do wyjątków w zaporze systemowej, a w ostateczności usuń League of Legends i wyczyść rejestr przez CCleaner. 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Proponuję tak jak ShrekxxPl
Od INSTALOWAĆ I JESZCZE RAZ
a jezeli ci nie pomogło lub wylącz AntyWirusa lub zaporę :]

xTabwwt.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...