Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Używny smartphone do 400zł!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Chciałbym kupić telefon który będzie służył mi głównie do zabawy (gry, internet).
Używany do 400zł. Może byc chińczyk (ZTE, myPhone, Alcatel itp.)Można Wysyłać linki lub pisać modele. 

Wymagania:
-Aparat minimum 5mpx.
-Wyświetlacz minimum 4,5" (mile widziany większy),
-RAM minimum 1GB,
-Android większy niż 4,

Chciałbym grać na nim w mniej i bardziej wymagające gry więc musi mieć dobre bebechy msn-wink.gif 
Da się coś znaleźć w tej cenie? Pomożecie?

Opublikowano

W tej ceni tylko chińczyki będą okej, ten jest bardzo dobrym telefonem - Lenovo A820

PMK3yt4.png

Opublikowano

Macie coś z większym ekranem? Lenovo 850+? Może jakieś mało znane marki które produkują dobre telefony? Zależy mi na wysyłce z Polski nie chce martwić się o telefon który idzie przez ok.20dni :)

Opublikowano

Może jakiś Alactel? Fajne telefony, bawiłem się tym telefonem brata ciotecznego. 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Ja właśnie też rozglądam sie za telefonem w takim przedziale cenowym i coraz mocniej rozważam zakup nowego iphona 3GS lub używki 4s.
Może nie mają jakichś kozackich bebechów, ale są o tyle dobrze zoptymalizowane, że praktycznie większość gier śmiga, np. na 3gs da się grać w GTA SA.

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

myPhone Fun 2: 

• Ekran 4.5 
  • Aparat 5 mpx 
  • 1 GB ram'u 
  • Android 4.2.2 (?) albo wyższy. 

Kocham kino akcji na forum. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...