Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ścina co pare sekund

nekoi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od dzisiaj po aktualizacji sterowników do płyty głównej itd. mam ścinę co parę sekund, tzn. trzyma się stabilne 50-60 fps przez 3-4 sekundy a następnie mam 0 fps przez parę sekund.

Wie ktoś może co zrobić? Jak działać?

tsundere_signature_by_notmi-d59jat8.png

Opublikowano

Upewnij się, że nie masz problemów z dyskiem twardym, spróbuj przeinstalować lola na inny dysk/partycję ewentualnie defragmentacja dysku. Jeśli to nie pomoże to możliwe, że dysk jest uszkodzony albo problemem jest coś innego.

Opublikowano

Upewnij się, że nie masz problemów z dyskiem twardym, spróbuj przeinstalować lola na inny dysk/partycję ewentualnie defragmentacja dysku. Jeśli to nie pomoże to możliwe, że dysk jest uszkodzony albo problemem jest coś innego.

Właśnie lecę z defragmentacją, po defragmentacji sprawdzę i dam znać.

Opublikowano

Daj ss'y z HD Tune zakładka Error scan (pełny skan) i zakładka health.

Opublikowano

Na podanych wyżej ss'ach nie widać nic złego, wszystko w porządku. Wydaje mi się, że to jednak nie jest problem z dyskiem twardym.

Opublikowano

Zrobiłem przywracanie i już wszystko jest okej, może coś nie tak było w sterownikach z drive boostera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...