Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Steam guard problem prosze pomóżcie !

matix4221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka mam taki problem otóż nie moge zalogować się na steam'a ponieważ chce ode mnie jakiś klucz który mam rzekomo dostać na emailu jednak ja nic nie dostaje na 100% do dobry mail 

Chciałem napisać do steam supportu jednak przy logowaniu prosi mnie abym przepisał kod z obrazka wpisuje go dobrze jednak to na nic i tak mi pisze ze źle przepisałem na 100 % dobrze to przepisuje 

już mnie to w k***** 

Dzięki za pomoc ;)

Opublikowano

Po pierwsze.

Email przychodzi zawsze jeśli adres jest ZWERYFIKOWANY.

Jeśli Twój jest to sprawdź w spamie, koszu. Zajrzyj do filtrów, zablokowanych nadawcach.

Po drugie.

Chcąc zalogować się do Supportu Steam zapewne używasz danych logowania Twojego konta. 

TO NIE NIMI SIĘ LOGUJESZ.

Tworzysz nowe konto na stronie supportu.

Informacje o złym kodzie dostajesz, bo używasz danych logowania, które w supporcie nie istnieją.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Kod zapewne juz autorowi przyszedl i olal temat. 

Zwyczajnie autor nie chcial poczekac - u mnie na WP klucz przychodzi po conajmniej 5 minutach, a najdluzej ile musialem czekac to 15 minut.

Opublikowano

Kod zapewne juz autorowi przyszedl i olal temat. 

Zwyczajnie autor nie chcial poczekac - u mnie na WP klucz przychodzi po conajmniej 5 minutach, a najdluzej ile musialem czekac to 15 minut.

albo jak ma na onecie to musi pocztę zmienić bo onet nie filtruje steama i żadna wiadomość nie dojdzie.ja musiałem na gmaila zmieniać

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...