Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Hosting - czy są promocje?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

EnderChest oraz pukawka.pl

Chcesz zrobic własny serwer? Wiesz ze to duzo pracy? Ja tworzyłem serwer 8 miesięcy. Obecnie tworzę 2 serwer i poszukuję na niego ekipy.

Jesli chcesz dołączyc do mnie odpisz na pw lub Skype MRcEzZiK ! Pogadamy i zobaczymy :)

Opublikowano

Tak jak kolega @Paczek:D lub craftserve.pl też ma często promocje na jakieś dni świąteczne i nie tylko :)

Promocje? tam musiało by byc -90% zeby się opłacało!

10 slotow 20zl! Bez sensu! na FiberHost za 1.70zl slot. Mozesz 10 slot za 17zl bez limitu ram :)

Opublikowano

Za 1.70 zł masz bez limitu RAM,w Warszawie w ATM z najniższym pingiem i najlepszą pomocą techniczną, najlepiej zabezpieczone konta darmowymi kodami sms.

http://maxcraft.pl/games/17minecraftmaxbezlimituram.html

Maxcraft.pl to możliwość wgrania własnego silnika np forge, najniższe ceny, profesjonalna pomoc już do 10:00 rano!
Mamy 10 lat doświadczenia najniższe ceny, profesjonalny i intuicyjny panel.
Do tego: ochrona przed ddos , aż 31 dni w miesiącu (to 12 dni w roku za darmo) , itemshop w domenie itemshop.pl, najlepsze stawki sms, płatności Paysafecard, hosting www, Dynmapa, konsola serwera w czasie rzeczywistym,

Nowicjusz
Opublikowano

fiberhost.pl udostępni 50 kodów rabatowych -50% jeśli post na facebooku osiągnie 150 lajków tak więc bądź czujny i sprawdź ich fb.

Opublikowano

fiberhost.pl udostępni 50 kodów rabatowych -50% jeśli post na facebooku osiągnie 150 lajków tak więc bądź czujny i sprawdź ich fb.

Też polecam! 

Opłacało im się spamić na facebooku i na suporcie.

Zaoszczędziłem 34zł ;D

@F-H

Opublikowano

EnderChest oraz pukawka.pl

Chcesz zrobic własny serwer? Wiesz ze to duzo pracy? Ja tworzyłem serwer 8 miesięcy. Obecnie tworzę 2 serwer i poszukuję na niego ekipy.

Jesli chcesz dołączyc do mnie odpisz na pw lub Skype MRcEzZiK ! Pogadamy i zobaczymy :)

Enderchest odradzam slabe maszyny a pukawka za drogo

Polecam hosting ownserver.pl ma 50% zniżki :)

http://www.ownserver.pl/

Pisałeś że chodzi ci o 50% więc nie obraże się za danie like i najlepszej odpowiedzi :)

Lagi maja

Lvlup.pro najlepszy

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Opublikowano

Enderchest odradzam slabe maszyny a pukawka za drogo

Lagi maja

Lvlup.pro najlepszy

Na lvlup takie lagi ze lepiej nie gadac

Tam zeby postawic serwer 10 slot postawic to potrzebujesz 3-4 gb ram (50-80zl)

Opublikowano

LvlUp jest dla ludzi którzy potrafią stawiać serwery. Skoro Tobie tak laguje, to nie jesteś taką osobą. Nigdy nie było u nas lagów i nigdy nie będzie.

Opublikowano

Mineserv.eu dodaje 32 dni przy zakupie  serwera na 30 :D

Masz pomysł  na stronę internetową, lecz brak ci doświadczenia? 

Zapraszam do kontaktu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...