Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Halówki na korytarzu.

Wukin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! ;) Chciałbym się was zapytać krótko i na temat.

M19895_04_standard.jpg?sw=440&sh=440&sm=

Czy takie buty prócz gry w futsal na sali gimnastycznej nadadzą się także do chodzenia po szkole? Bardzo chciałbym grać w takich butach, ale ze względów praktycznych nie ma możliwości, żeby zmieniać buty przed i po W-Fie.

Dzięki.

Opublikowano

Bezsensu jest chodzić po szkole w butach, w których grasz w piłkę. Po za tym będą cuchnąć, bo pewnie je przepocisz. Na upartego można, ale ja wolałbym odłożyć sobie na inne buty do chodzenia i na inne do grania. =)

Opublikowano

Bezsensu jest chodzić po szkole w butach, w których grasz w piłkę. Po za tym będą cuchnąć, bo pewnie je przepocisz. Na upartego można, ale ja wolałbym odłożyć sobie na inne buty do chodzenia i na inne do grania. =)

Tak jak napisałem w pierwszym poście - Nie ma możliwości zmiany butów przed i po grze. Myślicie, że gwarancja tego nie obejmuje? ;)

Opublikowano

Tak jak napisałem w pierwszym poście - Nie ma możliwości zmiany butów przed i po grze. Myślicie, że gwarancja tego nie obejmuje? ;)

przebierasz się z dziewczynami w szatni i boisz się smrodu czy co?  xD  xD

powodzenia w leczeniu grzybicy.

Opublikowano

przebierasz się z dziewczynami w szatni i boisz się smrodu czy co?  xD  xD

powodzenia w leczeniu grzybicy.

326d284242_co_za_leb.jpg

Jak wyobrażasz sobie noszenie zapasowej pary butów w plecaku?

Opublikowano

6599214041459121198520.jpg

nie macie szatni w szkole na obuwie / kurtki itp? 

Opublikowano

To weź sobie torbę, od plecaka to tylko można skrzywić sobie kręgosłup bo bankowo każdy nosi na jednym ramieniu

Opublikowano

6599214041459121198520.jpg

K***a, normalnie?

Każdy kogo znam, od początku mojej edukacji na wf miał 2 woreczki... na buty i na koszulke,spodenki,skarpetki.

Co to za cebulacka moda k***a chodzić w butach na wf po mieście czy po szkole... 

Zgaduję, że autor z podstawówki  xD

Opublikowano

Teach. Zgaduje iż Ty jesteś z podstawówki. U nas w szkole chodzi się w tych samych butach na wf i po korytarzu a zmienia się wychodząc z niej. Wiec nie w każdej szkole tak jest. A poza tym miałem buty adidas f50 i jakoś nie było trudno chodzić na wf i po szkole. Bierz te jeśli Ci się podobają. Ps, sa dezodoranty do butów/stóp.

Opublikowano

Chciałem się tylko zapytać, czy takie buty nie będą nad wyraz wyróżniały się na tle codziennych spodni. U mnie w szkole nikt nie ma butów na zmianę na w-f a to nie jest spowodowane przebieraniem się z dziewczynami, czy jakąś grzybicą tylko brakiem takiej możliwości. Z doświadczenia wiem, że w moim plecaku nie zmieści się nic poza książkami i strojem na w-f. Jak bym upchał to może by się zmieściły, ale podczas wypakowywania się na lekcję musiałbym wyciągać wszystko po kolei (w tym buty). Szkoła nie jest przystosowana do zmieniania butów na w-f, co nie znaczy, że chodzę ciągle w jednych butach bo w plener mam inne.

I tak dla sprostowania - 3 gimnazjum...

Opublikowano

Chciałem się tylko zapytać, czy takie buty nie będą nad wyraz wyróżniały się na tle codziennych spodni. U mnie w szkole nikt nie ma butów na zmianę na w-f a to nie jest spowodowane przebieraniem się z dziewczynami, czy jakąś grzybicą tylko brakiem takiej możliwości. Z doświadczenia wiem, że w moim plecaku nie zmieści się nic poza książkami i strojem na w-f. Jak bym upchał to może by się zmieściły, ale podczas wypakowywania się na lekcję musiałbym wyciągać wszystko po kolei (w tym buty). Szkoła nie jest przystosowana do zmieniania butów na w-f, co nie znaczy, że chodzę ciągle w jednych butach bo w plener mam inne.

I tak dla sprostowania - 3 gimnazjum...

Powtarzam, weź torbę brudasie. Jak szkoła może nie być przystosowana do zmiany butów, no k***a. Nauczyciel stoi i was bije jak zmienicie czy co? xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...