Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Jak rozpakować folder Rar nie znając hasła ?

lamus22

Pytanie

Opublikowano

Witam.

Mam problem, pobrałem hack-a do metina i jak sie okazało przy rozpakowywaniu folderu jest zabezpieczone hasłem, a hasła nie znam wiec pytam czym bym mógł rozszyfrować te hasło ?

Kiedyś pamietam że szukałem takiego programu i trafiłem na takiego ze w ciągu chyba 5 sec rozszyfrował hasło a było one bardzo długie.Wiem że był darmowy.

Jeśli znacie jakiś program co rozszyfruje w kilka sekund ( darmowy oczywiście ) to prosze o podanie linka :)

Pozdro :)

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten program tak jak pisałem korzysta z metody brutuce force. Może to trwać w nieskończoność. Program łamiący hasła w 5s nie istnieje. 

Opublikowano

Takie programy łamiące hasła wpisują kombinacje po kolei, trwa to uporczywie długo. Ba, mija to sie z celem, trwa za długo. Nawet jeżeli działa to szybciej niż sam byś to robił, to potrwa i tak za długo :)

Opublikowano

Nie ma takich programów. Jedyna forma łamania hasła to brutuforce (czy coś w tym stylu), który hasło łamie praktycznie w nieskończoność.

Opublikowano

Wiem ze to trwa długo ale ja nie wiem jakim cudem wbiłem kiedyś na jakąś strone tam trzeba było z kompa wybrac plik i w 5 sek było już hasło.Nawet pamietam jak sie nim chwaliłem bo był zajebisty :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...