Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SKILL] Dla Początkujących graczy

Szakal42

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MINI PORADNIK DLA POCZĄTKUJĄCYCH GRACZY

1. Co to jest Skill ?

"Jest to drużynowy FPS przeznaczony dla maksymalnie szesnastu graczy, bawiących się w kilku rozbudowanych trybach zabawy - począwszy od najbardziej standardowych, takich jak Deathmatch, gdzie każdy jest celem każdego, i jego drużynową wariację, przez Survival, który polega na przetrwaniu trzydziestu fal przeciwników razem z trzema innymi graczami, a skończywszy na Seizure czy Escape. W pierwszym z nich dwie drużyny ścierają się ze sobą, ale przede wszystkim należy, w zależności od tego, po której stronie się opowiedzieliśmy, ochraniać lub zdobyć tajne dane."

Na chłopski rozum jest to gra wojenna ( Strzelanka )  , bardo podobna do war itd .

2. Najczęściej Zadawane pytania

- Czy są haki , aimboty itd  ?

+ Na zagranicznych forach można coś znaleźć , lecz nie widziałem żeby ktoś na forum wstawił jakiś , oficjalnie jest 1 który działa płatny . Ale nie warto ściągać  , pewnie same trojany .

- Gra mi się zacina ?

+ Borykałem się również z tym problemem ,  wystarczy zmniejszyć ustawienia na najmniejsze , i jako tako powinno chodzić , duży wpływ na jakość gry ma wpływ nasz internet , Jeśli ktoś ma 1 -2 Mb internet to proszę sie nie spodziewać sie cudów 

- Jak  Szybko Zarobić SP ?

+ Granie dużej ilość meczów  ( Blastnig , seizure )

+ Osiągi np  10 H w grze  , 1000 zabójstw itd

3. Tryby gry

Blasting - Cel jest prosty Paka . Jedna drużyna musi podłożyć pakę a druga do tego nie dopuścić lub ją rozbroić , nic trudnego .

Single - Każdy jest sam , i musimy zabić jak najwięcej przeciwników .

Team Deathmatch -  Ta, która pod koniec posiada więcej punktów Punkty zdobywane są przez nasz zespół za uśmiercenia przeciwników oraz za asysty przy ich eliminacji . W skrócie drużynowa rzeźnia . Seizure -  Wygrywa drużyna która wykona swój cel .  Celem jest obrona tych informacji lub ich uzyskanie .

4. Ekran Startowy

Załącznik nr 1.

Z Lewej Górnej Strony mamy swoją Rangę i swój Lv

Na samym środku Mamy Pokoje do których możemy wejść . ( serwery )

Na samej górze mamy rożne ikony . Sklep , ekwipunek  itd

5. Porady

Co kupować na samym początku ?

+ Zależy kto w jakich broniach się widzi ?  na początku dostajemy M4A1 . Na pierwszą Broń bym polecał famas'a . + Granat ogłuszający lub dymny .

+ Można sprzedawać bronie , które okazały się nie trafnym zakupem . Lecz nie opłacalne to jest bo odzyskujemy tylko 3000 - 5000 sp

+ Można ustawić sobie 3 Wybory broni .. F1 F2 F3

+ codziennie każdy po zagraniu kilku meczy dostaje los w którym mozna wygrać , jakieś maski , rękawiczki itd

+ za 250 sp w sklepie możemy odblokować inne wyglądy naszej postaci

+ Przy broniach mamy

Obr.   Szybkość   Odrzut   Precyzja    

6. Ciekawostki

+ Zauważyłem że sporo graczy ma problem wskoczeniem Do tunelu , skrzynek itd

Klikamy " kucanie " ---> Ctrl I potem Skok ----> Spacja

+ Najmniejszy rozrzut ma karabin SG 551 ( polecam go na zwykłe rozgrywki , na deathmatch sie nie sprawdza )

+ Jeśli masz Zablokowany chanel ( masz taka książkę czy co to jest jakiś znaczek to nie oznacza  że dostałeś bana czy co kol wiek tylko zostałeś przeniesiony do wyższej ligi )

post-716347-0-67967000-1404139319_thumb.png

Opublikowano

No bardzo ładnie opisane ale zbyt mało szczegółów.

Myślę że zobaczę więcej poradników tego typu.

Czas wziąć się do roboty

;)

Opublikowano

Pozwólcie że się wtrącę. Osobiście nic do niego nie mam wrecz przeciwnie , jest przejrzysty i wygrada zajebi*cie ale 

1. Na początku jest wybór czy chcemy m4a1 czy k2 ( w późniejszym etapie otrzymuje się prezent :))

2. Nie napisałeś nic o trybach : Seizure , Manhunt, Survival i Defence, Hero

Nie licząc tego daje like ale prosiłbym o poprawki ^^

• 6 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 10 miesięcy temu...
  • Aive zmienił(a) tytuł na [SKILL] Dla Początkujących graczy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...