Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Pluginu do blokowania craftingu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Szukam pluginu który pozwala blokować te cztery kratki craftingu w ekwipunku, albo blokuje receptury dla dane grupy.

Opublikowano

kolega się źle wyraził, chodzi o plugin, który zablokuje wszystkie receptury craftowania dla danej grupy, oczywiście pod 1.6.4 (najlepiej żeby nie trzeba było blokować każdej jednej receptury po kolei tak jak w ban recipes, bo nie działa to za dobrze)

Opublikowano

@Xardes

Zainstaluj Essentials, a później EssentialsAntiBuild albo EssentialsProtect (Jeden z nich - Protect jub AntiBuild - blokował możliwość craftowania, kładzenia, niszczenia bloków i przedmiotów, a nawet ich enchantowania :D)

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

@Xardes

Wszystko (O ile masz zainstalowane pluginy) dzieje się poprzez dodanie uprawnienia dla danej grupy.

Na PW podeślę Ci link. Niestety, wszystko po angielsku, ale niedługo całe spolszczone tłumaczenie tego pluginu będzie w moim poradniku :D

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Poco chcesz blokować crafting ?

Ponieważ nie chcę aby dana grupa mogła craftować np:kilof

@Xardes

Wszystko (O ile masz zainstalowane pluginy) dzieje się poprzez dodanie uprawnienia dla danej grupy.

Na PW podeślę Ci link. Niestety, wszystko po angielsku, ale niedługo całe spolszczone tłumaczenie tego pluginu będzie w moim poradniku :D

A nie można tego wszystkiego na raz zrobić, czy trzeba wszystko po kolei blokować ?

Opublikowano

Nie, ponieważ chcę aby dana grupa nie mogła nawet craftować desek w tych 4 kratkach po to aby druga grupa zarabiała na wyrobie tych desek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...