Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Orianna bol nidalee too ,pytanka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,chciałbym się zapytać was: Czy Orianna na bolu tak kosi? Ponoć jest to zayebisty chempion i daje radę na równi z innymi (czyt. syndra/cassio),czy to prawda? Mógłby mi ktoś streścić jakie opcje posiada (i podać najlepszy skrypt),co robi dokładnie jak go skonfigurować itd. itd.

Drugie pytanie to: Czy nidalee na bolu daje radę? Ponoć dzidy to trafia między minionami nawet. Czy serio daje radę? Jeśli tak to prosiłbym o skrypt.

Proszę o skrypty dla VIP ,dziś mi się akurat skończył więc skryptów nie sprawdzę ,ale jutro za to polecę i kupię świeżutkiego VIPa.

Oczywiście daje plusiki/like/okejki (Jak kto woli)

Opublikowano

1 pytanie - oriana jest papierem w early ale jak ktoś w rankedzie wybierze postać którą ona kontruje to jest totalny rozkurw na całą grę. Jej ulti może walnąć pente spokojnie ale uważaj, bo to papier tak samo jak nidala.

2. Teraz nidala po patchu trafia między minionami ale ludzie zaczęli ją robić nie na dmg z dzidy tylko na walczenie z tygryska albo bez.

Skryptów z vipa nie polecę, bo na obu postaciach nie gram.

Opublikowano

1 pytanie - oriana jest papierem w early ale jak ktoś w rankedzie wybierze postać którą ona kontruje to jest totalny rozkurw na całą grę. Jej ulti może walnąć pente spokojnie ale uważaj, bo to papier tak samo jak nidala.

2. Teraz nidala po patchu trafia między minionami ale ludzie zaczęli ją robić nie na dmg z dzidy tylko na walczenie z tygryska albo bez.

Skryptów z vipa nie polecę, bo na obu postaciach nie gram.

A skrypty na ori dają radę? Bo ponoć ta od hondy jest kozacka :).

Opublikowano

Stary każdy skrypt daje rade. Tylko musisz mieć brain.lua. Jak się nafeedujesz to wycisniesz z Ori wszystko ze skryptem ale jak dasz się komuś innemu nafeedować to już jesteś papierem do końca gry. Dlatego ori nie jest najlepszym champem.

Opublikowano

Stary każdy skrypt daje rade. Tylko musisz mieć brain.lua. Jak się nafeedujesz to wycisniesz z Ori wszystko ze skryptem ale jak dasz się komuś innemu nafeedować to już jesteś papierem do końca gry. Dlatego ori nie jest najlepszym champem.

Hehe ,brain.lua posiada (prawie) każdy więc... Nafeedować na skrypcie?! NEVER ,przecież tak się nie da xDD.

//Czekam dalej.

Opublikowano

Skrypt na ori the best nawet uzywa tarcze na osobe ktora wbija sie w teamfight. A skrypt o jakim mowie to orianna by honda.

Dałoby radę opisać jakie ma funkcje/dać link do skryptu który działa (kiedyś skrypty hondy ujawniały dane)

Opublikowano

Nidalee - The Beauty and the Beast - Najlepszy do nidalee

Orianna - Orianna Honda7 kontynuacja od Hellsinga.

Znajdziesz na forum BoL'a.

QUhIR7.png

Opublikowano

Nidalee - The Beauty and the Beast - Najlepszy do nidalee

Orianna - Orianna Honda7 kontynuacja od Hellsinga.

Znajdziesz na forum BoL'a.

Orianna już wiem wszystko.

A nidalee? Jak się sprawdza? Naprawdę trafia tak dzidy? Jakie są opcje itd.

Opublikowano

O ile wiem, to darmowy skrypt na nidalee jest słaby i nie trafia dzidami. Jak masz Vipa to już prędzej. Ale powiem ci, że nidalee już nie jest na dzidy tylko na tygryska o ile wiem ;p

Opublikowano

Nidalee nadal strasznie dużo bije z dzidy.

Ten skrypcik co podałem trafia baaaardzo ładnie z dzidy, między minionami i jak ktoś ma jakiegoś dasha np. riven q / e to potrafi przewidzieć i trafić.

I bardzo szybkie idealne combo na pumie.

Polecam

Opcje masz bodajże w temacie, jeżeli nie to odpal customa i sam sprawdź.

QUhIR7.png

Opublikowano

Mam problem z tym skryptem: http://botoflegends.com/forum/topic/24522-script-honda7s-orianna-for-free-users/ Godzinę temu zakupiłem VIP'a , i ku mojemu zdziwieniu skrypt nie działa! Wcześniej stosowałem na free userze i śmigało pięknie ,a teraz lipaaaaa! Pokazuje się taki błąd:attachicon.gifPrzechwytywanie.PNG

Ze skryptem na nidalee to samo!

Reszta skryptów działa jak należy.

Wgraj od nowa skrypta oraz upewnij się, że masz wszystkie biblioteki. btw. do Nidalee jest skrypt The Beauty and Beast.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Wgraj od nowa skrypta oraz upewnij się, że masz wszystkie biblioteki. btw. do Nidalee jest skrypt The Beauty and Beast.

Znaczy wiem ,chodzi o to ,że taki sam błąd xD.

Biblioteki mam wszystkie wgrane :(.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...