Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Itemki legendarne i wyżej... kiedy dropią?

Oskir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Mógłby ktoś mi powiedzieć kiedy, skąd dropią itemy legendarne i wyżej? Mam 5 Lv konta i do tej pory nie dostałem itemu rare a co dopiero legendary. Można podrzucić jakiś poradnik albo po prostu napisać ;d dzięki m)

98635622093061432897.jpg

"Bo w każdym z nas jest Chaos i Ład, Dobro i Zło. Ale nad tym można i trzeba zapanować. Trzeba się tego nauczyć." Geralt

Legenda
Opublikowano

1. Common (1lv)

2. Uncommon (2lv)

3. Rare (4lv)

4. Mythical (6lv)

5. Legendary (9lv)

6. Ancient (11lv)

7. Arcana (15lv)

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

To żeby zarobić trochę trzeba dużo czasu i level ;d haha myślałem że minimalna szansa na zdobycie legendarny itemka jest ;d dzieki

98635622093061432897.jpg

"Bo w każdym z nas jest Chaos i Ład, Dobro i Zło. Ale nad tym można i trzeba zapanować. Trzeba się tego nauczyć." Geralt

Opublikowano

Spox pamiętaj by się nie poddawać też tak miałem xD a później z górki ;] na początku jest najgorzej.

y8HqE13.png                             

Opublikowano

A max level to 15 ? . Właśnie podoba mi się dota i dość fajnie się gra , więc raczej się nie poddam. M;d

98635622093061432897.jpg

Opublikowano

Graj, a w końcu uda ci się wylosować item który będzie miał dużą unikalność wszystko zależy od szczęścia, i oczywiście poziomu.

704371448266406298964.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...