Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pentakill syndra vs Beasty syndra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie lepsza była beasty ale nie działa teraz. Narazie weź tą od pentakilla, a jak będzie nowa beasty to zamień na beasty ;)

Jestem tego samego zdania co filip jak beasty będzie nowa to zmieniaj ;3

Opublikowano

Ja skryptom od hondy nie ufam, bo ostatnio miał jakiś wybryk ;p Ale ogólnie honda miał dobre skrypty choć beasty i tak odwala świetną robotę. Ja bym pozostał przy beasty, bo sam jej używam.

Opublikowano

Pentakill Syndra jest właściwie kontynuacją skryptu Hondy. Imo na aktualną chwilę najlepszy skrypt na Syndrę.

Opublikowano

Najlepszy skrypt na syndrę na tą chwilę to jest ta free, na vip'ie ma opcje castowania pakietami, lepsze q->e niż pentakill, z AAN trafia 97% q, prodiction i vprediction, jungler clear / wave clear, bardzo ładnie kalkuluje dmg + dobrze trafia z "w".

QUhIR7.png

Opublikowano

Najlepszy skrypt na syndrę na tą chwilę to jest ta free, na vip'ie ma opcje castowania pakietami, lepsze q->e niż pentakill, z AAN trafia 97% q, prodiction i vprediction, jungler clear / wave clear, bardzo ładnie kalkuluje dmg + dobrze trafia z "w".

Też tak uważam. Testowałem honde i pentakill. Honda trafia doskonale, pentakill tak średnio, chociaż cały czas jest aktualna.
Opublikowano

bo nie wymaga vipa j****a cebulo ?

w oryginale wymaga ale ją przerobili zwierzaku

Ja skryptom od hondy nie ufam, bo ostatnio miał jakiś wybryk ;p Ale ogólnie honda miał dobre skrypty choć beasty i tak odwala świetną robotę. Ja bym pozostał przy beasty, bo sam jej używam.

nie on, to była podróba lol

Jak dla mnie lepsza była beasty ale nie działa teraz. Narazie weź tą od pentakilla, a jak będzie nowa beasty to zamień na beasty ;)

nie będzie nowej beasty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...