Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z modem

kzk97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Odpalam moda loguje się na postać długo czekam pisze "zostaniesz połączony z serwerem" jak przychodzi do wyboru postaci też trzeba długo czekać a gdy  już jestem na metku wszystko jest ok dopóki nie włączę bota do dropu piłek   zaczyna wywalać i tak w kółko wiecie może dlaczego? jeśli chodzi o neta kompa to nie to bo wszystko jest git :/ 

Opublikowano

Miałem ten sam problem :) a sprawdziłeś listę drophacka? Strzelam że na 90% jest zapełniona kopiami tego samego itemku :) musisz pousuwać te zbędne kopie, niech do każdego itemku będzie tylko jeden wpis, i powinno śmigać :)

Zajrzyj do Metin2>hackbar>pickup_whitelist.txt, tam możesz modyfikować listę poza metinem :)

Opublikowano

Jak ustawiam drophacka na liscie mam tylko yang i Piłka a czegoś takiego jak pickup_whitelist.txt w hackbary to nie mam 

Opublikowano

No więc musi tam być taki plik, bo to w nim zapisana jest lista. Poszukaj dokładnie, użyj wyszukiwarki plików, może po prostu przeoczyłeś go.

Opublikowano

jak to na ? Przecież mam tego z  26.06.2014 :)

Jeszcze dodam że jak sciągne nowego metka zinstaluje moda TO DZIAŁA TAK PRZEZ 1 GODZ POTEM TO SAMO ZACZYNA SIĘ ROBIĆ nw co jest a specjalnie nowego kompa kupiłem bo na tamtym to samo było :/ myslałem że to wina kompa bo bym słaby 

Opublikowano

Gram na windowsie 32bity a powinienem grac na 64 bity bo mi na 32 czyta tylko 3,5gb ramu z 8 i komp się od tego też ostro przegrzewa nw możliwe było by to że to jest tego wina ?

Opublikowano

To nie wina konfiguracji, tylko klienta :) najpierw zainstaluj metina, zpaczuj go do najnowszego. Potem wgraj najnowszego moda i będzie śmigać :) sprawdź swoją wersję klikając na "Check version" w okienku moda.

Opublikowano

A może ustawiłeś źle jakieś funkcje? Zasięg mobbera za duży, sh za szybki? Po prostu klient może nie nadążyć za tymi wszystkimi danymi. Spróbuj po kolei sprawdzić te funkcje, wykluczyć te niedociągnięcia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...