Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

powinno....

Co powinno kurwa jak masz takie głupoty pisac to po co nabijasz posty

Ponawiam pytanie czy trzeba miec net famerwork 3.5 przy windows 7 ??

Opublikowano

niestety nie działa a wczoraj kupilem vipa i mi nie dziala :) kur** bede musiał zainstalowac windowsa xp czyba ze ktos pomoze ??

Spróbuj trybem zgodności lub uruchom jako admin ja tez mam windows 7 dopiero co instaluję Warrock i jestem świeżo upieczony tu czyli nowy :D

Opublikowano

niestety nie działa a wczoraj kupilem vipa i mi nie dziala :) kur** bede musiał zainstalowac windowsa xp czyba ze ktos pomoze ??

racja wiekszosc haxow dziala na xp-eka,wiec teraz xp cie tylko ratuje

<buzka>

Opublikowano

racja wiekszosc haxow dziala na xp-eka,wiec teraz xp cie tylko ratuje

<buzka>

Hmm minutkę chciałbym wtrącić o jedno ale ... Zapomniałem to ale można jeszcze XP Mode ściągnąć i zainstalować na Windows 7 za darmo jak się ma oryginalny windows7 i tam se wszystko odpalić warrocka + HAX

Opublikowano

jak ktos morze to niech powie bo ja tesz mam windowsa 7 i hacki niedzialajo a jak chce zainstalować net freamwork 3.5 to nic nie wyskakuje

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

jak ktos morze to niech powie bo ja tesz mam windowsa 7 i hacki niedzialajo a jak chce zainstalować net freamwork 3.5 to nic nie wyskakuje

Net famerwork nie instaluje sie na windows7 bo jest nie potrzebny ale i tak nie dziala nic wiec bede zmuszony xp zainstalowac :(