Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Campserv

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UWAGA!!!

OTWARCIE W PIĄTEK 11 LIPCA

Dlaczego znowu przesunięcie?!

Chcę dopicować serwer, prezentację, pluginy. Poza tym mój komputer, na którym WSZYSTKO robię, jakoś nie do końca dobrze działa i nic z nim nie wiadomo.

SERWER STOI NA 1.7.5

(PRAWDOPODBNE) IP: 37.187.144.19:9229

PIERWSZA OSOBA DOSTAJE VIPA

Jest zachód słońca. Razem z kolegami siedzicie sobie na skalnej półce, jedząc bekon i patrząc się w górę, a także gadajac nad palącym się ogniskiem...

W tle leci chilloutowa muzyka... Kiedy słońce zachodzi drążycie sobie chwilowe kryjówki w zboczu góry i czekacie na kolegę, który zaraz wróci z materiałami z mapy surowcowej. Karmicie konie, budujecie bazę.

Jeden z was stawia namiot, aby w środku zcraftować sobie parę rzeczy-wait!

Coś takiego w minecrafcie? Bez napieprzania się? Bez rozkopanej do granic możliwości mapy?!

Czy to mod? Nie! To

campserv

Pierwszy na świecie survival opierający się na namiotach!

Sprzedawaj surowce! Wynajmuj strzeżone namioty w campingu centralnym! Stawiaj namioty komendą /buildtent!

Mówimy NIE rozkopanym do granic możliwości mapom! Na naszym serwerze znajdziecie mapę surowcową, stworzoną do rozkopywania. Nudzi ci się survival w jednym miejscu? Wpakuj się do autobusu i wyrusz na Arizonę (dostępne max w tydzień po otwarciu serwera)!

-Kameralny spawn!

-Dobra ochrona!

-Nielimitowana ilość nicków na jedno IP (to wkurwienie, kiedy zapomniałeś hasła, chcesz nowe konto a tu sru wykorzystałeś wszystkie ip)

-System frakcji , no niby to frakcje a ja to wolę nazywać przymierzami nie będzie jednak, zbyt zagmatwane i zniszczy ideę serwera

-Stoniarki- wróciłem do gry po pół roku, pierwszy raz widzę coś takiego i uważam że to kosmos

-Spływy kajakami u Jaśka, dojazd busem

-Resource pack podmieniający dźwięki

-Cuboid 10 klocków od Netherracka

-SKOKI SPADOCHRONOWE NAD PUSTYNIĄ (tydzień po otwarciu, razem z Arizoną)

Screeny za niecałą godzinę!

Zapraszamy do rzucania sugestii, pytań i dyskusji... :)

team;

-umotex12 admin

-umotex12 budowniczy

-umotex12 (...)

Oczywiście po otwarciu będzie rekrutacja :)

screenshoty;

image.png

Mapa jest średnio urodziwa, ale bardzo przypomina camping i jest kameralna. W następnych edycjach na pewno będzie lepiej ;) poza tym to nie główne miejsce gry, tylko rodzaj bazy wypadowej na survival. 464771404203892680990.png107801404203892680990.png966391404203893680990.png128551404203893680990.png289511404203893680990.png

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Jakie mozliwosci daje namiot? Czy to bedzie zwykly survival z pvp? Jesli tak to czy w namiocie bedzie sie bezpiecznym? ;>

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickiem Aridion 

Opublikowano

Jakie mozliwosci daje namiot? Czy to bedzie zwykly survival z pvp? Jesli tak to czy w namiocie bedzie sie bezpiecznym? ;>

Raczej tak. A w namiocie bedzie sie bezpiecznym, ale po zalozeniu cprivate na drzwi :)

Na serwerze bedzie rowniez resource pack podmieniajacy dzwieki :)

DODANO SCREENY

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Ref

Opublikowano

Zepsul mi sie komputer!!! Start serwera zagrozony :/

Opublikowano

Mmm zapowiada się bardzo miło oby start był jak najszybciej

Mmm zapowiada się bardzo miło oby start był jak najszybciej

Dzięki! A tak w ogóle... komputer działa :)

UWAGA!!!

BETA TESTY W PEŁNI SKONFIGUROWANEGO SERWERA

DZIŚ (3 LIPCA) O 15:00

POTRWAJĄ 2 GODZINY

Opublikowano

DZIŚ O 15 BETA TESTY!

Opublikowano

Jeszcze pol godziny!!

Opublikowano

UWAGA!!!!!! IP SERWERA BETA; 37.187.144.19:9229

FTP BARDZO DŁUGO PRZESYŁA PLIKI. JESZCZE CHWILĘ!

Opublikowano

JUŻ DZIAŁA! WCHODZIĆ, WCHODZIĆ! ZOSTAŁO PÓŁ GODZINY OKRESU TESTOWEGO C:

Opublikowano

Bawiłem się super :D

Serwery genialny :D Nie mogę doczekać się startu :3

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Działa serwer?

Otwarcie w poniedziałek :)

ps. był któryś z was na spływie kajakowym? xD

Opublikowano

Ref

Opublikowano

rff

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...