Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ściny gta 4.

TheGrubyLolek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Ostatnio mi się nudziło na kompie więc pomyślałem, że zaisntaluje sobie gta 4. Kiedyś miałem karte graficzną nvidia nie pamiętam dokładnie modelu 256mb. Wtedy w gta miałem te "zasoby do użycia" coś koło 230-260 więc na minimalnych może troche wyżej chodziło z 30 fps.

Potem ta karta sie zepsuła więc jest nowa: ATI Radeon HD 3400 Series 512mb. Karta ta była kupiona używana od kolegi. I jak instalowałem na niej gta 4 niby miałem więcej tych zasobów ponad 500 ale gdy były używane z 200 gra chodziła na 10 fps. Przy zwiększaniu tych zasobów nawet na 600 gra cały czas chodziłą w 10 fps.

Więc teraz pytanie o co z tych chodzi? Czy da się to jakoś naprawić? Sterowniki do wszystkiego najnowsze.

Komp:

Windows 7 32 bity

Procesor - ADM Athlon 64 x2 Dual Core Processor 5000+ 2,60GHz

RAM - 2 gb

grafika - to już pisałem

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Według mnie masz ustawione za małą wydajność karty + ta karta jest za słaba na gta IV ;

y8HqE13.png                             

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...