Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zagracie

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrałbyś?

• Tak
      4
    • Nie
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema zagralibyście na serwerze fb takim jak były kiedyś przed wyjsciem pluginu plotme? tzn z działkami dawanymi przez adminow albo kupowane poprzez klikniecie w tabliczkę? Szukałem takiego serwera bardzo długo i nie znalazłem ani jednego, na wszystkich jest plotme. Na serwerze mam przewidzianą też rozrywkę typu mobarena może byc sg itd. Mi osobiście tęskno jest do takich serwerów bo nie wiem czemu jak widze serwer z plotme odrazu mam chęć wyjścia z niego

Opublikowano

Tak.

Jednak kilka ale..

• Wyrównana gra dla graczy i dla vipów itp a nie jak jest teraz na praktycznie każdym serwerze, ciągle spamy itp kup vipa, niskie ceny w sklepie etc.
  • Wyrównana ekonomia.
  • Tradycyjny drop z rud (? W tych czasach sami cheaterzy więc nwm czy to ma sens.)
  • Działki przystosowane do terenu i blisko miasta a nie cała płaska mapka z działkami (To tak jak by było plotme).

Pomogłem?👍

Daj Like! :D

Opublikowano

Tak.

Jednak kilka ale..

• Wyrównana gra dla graczy i dla vipów itp a nie jak jest teraz na praktycznie każdym serwerze, ciągle spamy itp kup vipa, niskie ceny w sklepie etc.
  • Wyrównana ekonomia.
  • Tradycyjny drop z rud (? W tych czasach sami cheaterzy więc nwm czy to ma sens.)
  • Działki przystosowane do terenu i blisko miasta a nie cała płaska mapka z działkami (To tak jak by było plotme).

Opublikowano

Cheaterów będziemy wyłapywać poprzez sprawdzanie w logach odstępy czasu pomiędzy wykopanymi rudami. Ekonomia jest według załogi serwera jak i testowych graczach spox. Spamu o kupno vipa etc nie będzie. Działki są blisko miasta, mapa nie jest płaska, pod działkami są rudy nie tylko dirt jak na plotme

@kondziu98 Inne serwery mają plotme ten nie będzie miał a takie serwery zanikają, chwile temu znalazłem pierwszy taki serwer a szukałem dobrych pare godzin a i tak administracja chce przejść na plotme bo cytuje "będzie mniej srania". Nikt z naszej załogi by Ci tak nie napisał ponieważ im dawanie cuboidów itp przynosi radość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...