Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Auto] Opinie/pomoc w wyborze kilku wozów.

grzecho166

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 8100 SB i nie wiem na co je wydać. Zastanawiałem się nad Nismo + MR2 albo samą Agere. Kupować teraz czy czekać na jakąś promocję? I jeszcze 4mln IGC co za nie kupić? Kusi mnie Procar i 911 GT3 RS. Co o nich powiecie? Może coś do niższych klas? Polećcie coś. ;)

Nie!...

Opublikowano

Mam 8100 SB i nie wiem na co je wydać. Zastanawiałem się nad Nismo + MR2 albo samą Agere. Kupować teraz czy czekać na jakąś promocję? I jeszcze 4mln IGC co za nie kupić? Kusi mnie Procar i 911 GT3 RS. Co o nich powiecie? Może coś do niższych klas? Polećcie coś. ;)

Masz 8100 SB i zastanawiasz się nad agerą? Przecież możesz kupić za to Pagani Zondę Cinque i wygrywać wszystkie dragi + wyścigi w klasie S (na wyścigach kłopoty możesz mieć tylko z F1, a na dragach jest bezkonkurencyjna).

Za IGC podam Ci czołówkę aut z każdej klasy do wyścigów:

S - Porsche 911 GT3 RS

A - BMW M1 Procar

B - BMW M3 Sport Evo

C - Pontiac Solstice GXP

D - Chevrolet Cobalt SS (proste) Pontiac Solstice GXP (kręte)

E - VW Scirroco

Wybierz auta do klas, których nie masz i te, którymi będziesz chciał jeździć ;)

#Edit coś o Porsche 911 GT3 RS i BMW M1 Procar:

GT3 - mocny konkurent w klasie S w kategorii aut za IGC, na krętych trasach jest w stanie dorównać czołówce aut za SB (przy dobrych umiejętnościach prowadzącego i farcie :P).

Procar - łatwy do wymaxowania w klasie A, jest tam autem, które przy aktualnej rotacji pokona każdego. Jego atut to nadzwyczajne nitro i nieprzeciętne osiągi.

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...