Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypty pod katarine i ryze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec mam problem z tym jak dobrze poustawiać skrypty pod te postacie (wbudowane w bola) tzn mówię o tym dead, ap , ad low hpp  itp

Opublikowano

Dzięki wielkie ale chodzi mi o to że są te opcje i czy ktoś by mi mógł wytłumaczyć czym się rózni burst od rotation i jakie opcje wybrać .

Opublikowano

rotation to nie wiem ale Burst o iile wiem używa wszystkich skilli oprócz twojego ulti. Jeśli masz glory ryze i katarine to - katarina na spacji użyje też ulti, a w glory ryze chyba nie uzywa przynajmniej u mnie. Polecam opcje burst jak już, bo to taka seria na obicie kogoś ;)

Opublikowano

Ja zwykle gram na Low hp, bo to ustawia priorytet czy chcesz najpierw zabić kogoś kto ma 10hp czy naprzykład ustawisz, że chcesz zabić ADC z 1000 hp ;) Bo normalnie powinno się focus'ować ADC ale chyba lepiej zabić kogoś z 10hp ;p Więc lepiej ustaw low hp ;)

Opublikowano

Na wbudowanych nie kombinuj ;]

y8HqE13.png                             

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...