Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy wygląd dla Snipera

DavExLouisE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram zwiadowcy, potocznie nazywanego go jako Sniper. Nie wiem jaki wygląd mu zrobić.. Chciałbym aby odzwierciedlał moją role gry.

Dysponuję 725 FUNDS'ami.

Opublikowano

Kurcze ciężko powiedzieć sam musisz wybrać co Ci się podoba, gusta są różne. Jeśli lubisz agresywny styl gry np. z L96 to możesz olać kamuflaż  :P. Natomiast jeśli preferujesz mulenie za kamieniem z np. z M95 to możesz wybrać "Zestaw Leśny Taiga" Pasuje prawie na wszystkie mapki oprócz Dalianu.

EDIT:

Dodam jeszcze że bardziej opłaca się kupić pakiet, zawsze to zaoszczędzisz drobne jakieś.

A jeszcze bardziej kupić w "daily deal" tam ciuszki na promocji zdarzają się b. często.

A tak naprawdę  to liczą się broń i umiejętności. Strój do rzecz drugorzędna daje co najwyżej +5 do "słegu"  :D.

Opublikowano

Też gram na low, na omanie maks. 300m i potem mgła. Ja mam ten dzunglowy strój z pakietu, gdzie jest strój + camo do vss, okulary elite i hełm z rosyjskiego stroju

Opublikowano

Też gram na low, na omanie maks. 300m i potem mgła. Ja mam ten dzunglowy strój z pakietu, gdzie jest strój + camo do vss, okulary elite i hełm z rosyjskiego stroju

A gdzie on pisał że gra na low? :P

A dlaczego jest ta mgła?

Jeżeli grasz na niskich detalach to po takiej odległości po prostu nie jest generowana grafika.

Opublikowano

A gdzie on pisał że gra na low? :P

Jeżeli grasz na niskich detalach to po takiej odległości po prostu nie jest generowana grafika.

Widać na screenie z pokaż swój strój. Ale i tak już odinstalowałem na moim drewnie bf'a, więc na razie koniec z pay2win. Przenoszę się na bf3

Opublikowano

Polecam kupić kamuflarz ;] i kampić najbardziej się to opłaca ;]

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Wybierz sobie co chcesz. Najlepiej kupuj z codziennych promocji na stroje. Na Omana patrz za jasnymi ubraniami z czarnymi akcentami. Unikaj plecaków, mocno odstających hełmów, bo zwiększa Twoją postać i snajper czy inny gracz ma większa powierzchnię celu do trafienia, przez co łatwiej zginąć.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...