Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia V2

Release

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o tym projekcie? Generalnie z tego co czytałem, to serwer ma być jeszcze cięższy od tej ravii i ma być wiele "nowości", jednak zastanawia mnie jedna kwestia i jest to kwestia IS'u. Moim zdaniem Ravia V2 będzie jeszcze bardziej postawiona z naciskiem na IS ponieważ podobno zwoje i rady będą do zdobycia TYLKO z IS. Oczywiście administracja uważa, że jest tak dlatego, żeby graczom było ciężej.

Nasuwa się kolejne pytanie. Czyli jeśli właduję 100 zł w IS i kupie 55 rad i zwojów to będzie to fair w stosunku do kogoś, kto miał zamiar grać bez IS? Oczywiście, że może zarabiać i kupować w sklepach od dzieci które powyciągały na SMS od mamy, żeby zarobić na ravii 100kk.

To co macie zamiar postawić to będzie kompletna paranoja. Nie wydasz 200zł w IS, będziesz nikim.

Czekam na sensowne komentarze

Opublikowano

Chcą zrobić cięższy serwer od Globala, aby zarobić większy hajs z gimbów niż na s1 tyle w temacie, co do tej Ravi, to miała ponoć startować 27.

Opublikowano

Chyba cięższy i zarabiający więcej niż global. Miała startować 27, ale stwierdzili, że muszą usunąć 2 mapy, dodać jakieś badziewie i przesunęli start na czas nieokreślony, kpina.

Opublikowano

a to nie miało już startować  ? to jeden wielki FAKE ktoś powiedział że startuje no to cała gimbaza już nastawiona na to że to wyjdzie :P jakoś nie wyszło jeszcze :) 

Opublikowano

Jeżeli tak będzie to tylko dlatego ,że Isamu wie że jego Gimbus Armia JP wyda na ten serwer pieniądze bo to ich Króla serwer

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Jeszcze jako tako ta Ravia, jest nawet nawet.

Tylko te ceny, to najbardziej przeraża. Bo o expie, to nie ma żadnego problemu.

Wiadomo, że jeżeli np. aura stoi po nie wiem ile teraz, ale coś pewnie koło 30kk, to jak dropniesz 2 aury masz już 60kk i tak się tylko wzbogacasz, no ale bez przesady, ile to tam tych % jest na dropnięcie takiej aury.

Ogólnie, do Isamu nie mam nic, bo jest spoko wyluzowany człowiek można z nim pogadać, bo nie raz się z nim gadało na ts'ie.

Co do kolegów wyżej, zgadzam się z nimi w 100%.

Utrzymywać ją będą tylko gimbusy ;p.

Opublikowano

Jeżeli tak będzie to tylko dlatego ,że Isamu wie że jego Gimbus Armia JP wyda na ten serwer pieniądze bo to ich Króla serwer

polać mu dobrze prawi :)

a tak wogóle o reklame to nie muszą się martwić ,z tego co wiem to isamu ich król internetów nie nagrał nic z metina gdzieś tak koło 0,5 roku :P jak nie więcej :) więc wątpie że teraz się odmieni i nagle wystartuje Ravia s2 :p

Opublikowano

I tak najgorsze jest to, że Ci ludzie ze średnią wieku ~14 są ślepi i nie widzą, że kiedyś ravia była "ok" a teraz ravia robi się centralnie pod IS i już nawet się z tym nie kryją.

Opublikowano

Znam paru youtuberów z grona Isamu i nie którzy mówią, że "sponsor" z youtuba nie zezwala mu na kręcenie metina, ale czy to prawda to nie wiem

Opublikowano

Jeśli ma być cięższy to po prostu postawiony będzie pod IS... Jak dla mnie Isamu nie nagrywa już metina i serwer nie wypali ale się zobaczy. Ja nie zagram, bo szkoda mi czasu... Na globala dużo straciłem, a ten ma być cięższy...

Opublikowano

z Ravią s2 jest jak z yeti - każdy słyszał nikt nie widział :)

Ja widziałem Yeti na obrazku :D A co do Ravi, to na pewno Isamu jej nie nagra, tylko powie w jakimś odcinku, aby sponsor się nie przydupił

Opublikowano

wgl skąd wy macie takie info ? isamu ani nikt nigdzie oficjalnie tego nie mówił więc skąd wy to wszystko wiecie niby ?

Opublikowano

wgl skąd wy macie takie info ? isamu ani nikt nigdzie oficjalnie tego nie mówił więc skąd wy to wszystko wiecie niby ?

forum ravii.

Opublikowano

Ciekawe by było. ;)

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Jeśli faktycznie Ravia s2 wystartuje, to zapewne przez pierwsze kilka dni gimbaza opanuje serwer, później stwierdzą, że jednak jest za trudno i przejdą ewentualnie na Ravię s1.

Nie wydaje mi się, że serwer cięższy od globala ma szansę długo pochodzić, nawet jeżeli będzie promowany przez "króla" gimbazy.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Mówicie cały czas o tym IS'ie ale jak ktoś potrafi grać to bez IS'a też da radę.

rady i zwoje egzo, pelerynki itp mają być dostępne TYLKO w is ;]

Opublikowano

Nie wiem co ma być bo nigdzie się tego nie doczytałem, ale jak faktycznie rady i zwoje mają być tylko w IS to z pewnością administracja chce się wzbogacić

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

ravia V1 = Gówno <3

ravia V2 = Gówno <3

isamu = Gówno <3

armiagimbjp = Gówno <3

Balmora V1 = Zajebiste

Balmora V2 = Zajebiste

Prawda taka, że jakby nie FuBu który jest spoko :) to na ravi grało by teraz może 20osób. A liczba subskrypcji na kanale jpciotarmi byla by nie większa niż 15k. Tyle w temacie. Ravia gówno! Kolejne scierwo powstające tylko dla Haj$u -.-

Opublikowano

Asig zapowiedział, że teczaki beda wycofane z ISu, ze zwojami nie wiadomo. A skad mieliscie info w ogole ze rady i pele beda w is? Pierwsze slysze. Nie gadajcie bzdur. info z fb asiga

Opublikowano

Kto ma kase i mu nie szkoda wydaje to jego wola na all serwerach spotyka sie to ze is laduja itp zal dupe sciska nie graj  proste

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...