Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

3.3.5a Dispersion - Instant - PVP/PVE.

HaKA3aHueTo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem!

Znudziło Wam się ciągłe levelowanie na otlkowskich serwerach? Macie dość ciągłego farmienia "fosa-posa"? Nie możecie się dostać do żadnej grupy rajdującej na swoim serwerze bo wszystkie są pełne?

Jeżeli na chociaż jedno pytanie odpowiedziałeś pozytywnie to znalazłem serwer idealny dla Ciebie! Dispersion WOW! Nie słyszałeś? Nie szkodzi. Szukałem dobrego serwera WOTLK przez bardzo, bardzo długi okres czasu. Zawsze wracałem na Dispersiona. Zresztą- zobacz sam:

WWW.DISPERSION-WOW.COM

• JEDEN Z NAJLEPIEJ OSKRYPTOWANYCH SERWERÓW WOTLK
  • INSTANTOWY LVL 80 POZWALA NA PRZYJEMNOŚĆ Z ROZGRYWKI W PARE MINUT PO REJESTRACJI
  • FRAKCJE? JAKIE FRAKCJE!? OBOJĘTNIE CZY UWIELBIASZ GRAĆ OGROMNYM TAURENEM CZY MAŁYM GNOMEM. NA TYM SERWERZE HORDA I ALLY RAJDUJĄ RAZEM!
  • JEDNA "GŁÓWNA" MIEJSCÓWKA Z WSZELAKIEJ MAŚCI VENDORAMI.
  • NA START OTRZYMUJESZ T9/RELENTESS
  • CUSTOMOWE DAILY QUESTY POZWALAJĄCE NA SZYBSZE FARMIENIE "FROSTÓW"
  • NA BATTLEGROUND'A NIE CZEKASZ DŁUŻEJ NIŻ 2 minuty!
  • CUSTOMOWY KANAŁ ".world" POZWALA NA ROZMOWY W DOWOLNEJ KRAINIE
  • BRAK ID! CHODŹ NA RAJDY KIEDY TYLKO ZECHCESZ!
  • TRANSMOG! WYGLĄDAJ JAK CHCESZ!!!
  • CUSTOMOWY PATCH! UWAGA NIE JEST ON OBOWIĄZKOWY. WPROWADZA CATACLYSMOWE ITEMY(TYLKO DO TRANSMOGA) ORAZ MOUNTY.
  • BRAK CUSTOMOWYCH ITEMÓW MIESZAJĄCYCH W ROZGRYWCE. TYLKO TRANSMOG!

ZDECYDOWAŁEŚ SIĘ SPRÓBOWAĆ? ŚWIETNIE! NIE GRAJ SAM! DOŁĄCZ DO NASZEJ NAJLEPSZEJ POLSKIEJ GILDII!

GMHLnnx.png

Midgard to POLSKA gildia zrzeszjąca graczy z serwerów JG, Sunwell czy Gamer Disctrict. Nie mamy żadnych wymagań jeżeli chodzi o graczy. No moze prócz kultury osobistej, ale to dość oczywista kwestia. Zatem jeżeli grasz na DISPERIONIE, a szukasz zorganizowanej grupy polaków pisz do: Arlenna, PUG, Thjazi, MUSK. Lub po prostu wejdź na nasz serwer TeamSpeak3:

serwer: ts3.thel.pl

kanał: VIP.6 "MIDGARD"

Ktoś zawsze jest online i Ci pomoże. Zapraszamy!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wspaniały serwer, naprawdę polecam, aktualnie istnieje gilida Polska Husaria. Progresujemy całkiem nieźle icc, a na TS panuje niemalże rodzinna atmosfera.

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Jeśli ktoś ma ochotę na wspólną grę, pisać śmiało :) (Terenoth).

I3-4130 10GB DDR3 Geforce GTX 760 2GB GDDR5 | PS2 Fat SCPH-30004 FMCB 1.8 | PS3 Super Slim 500GB CECH-4004C | Microsoft Lumia 550

Opublikowano

Jeśli chodzi ci o polaków, to póki co jest problem. -_-

I3-4130 10GB DDR3 Geforce GTX 760 2GB GDDR5 | PS2 Fat SCPH-30004 FMCB 1.8 | PS3 Super Slim 500GB CECH-4004C | Microsoft Lumia 550

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak najbardziej polecam serwer. Niby jest mało polaków ale serwer w miarę dobry. Znalazłem kilka bugów ale nie jest tragicznie :D Jak najbardziej zapraszam! 

Mój nick: Amme

• 11 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...