Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak szybko spaść z 1 do 10 ligi?

_Hubi_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym się zapytać czy jest jakiś szybki sposób by spaść z 1/2 ligi do 10, nawet jeżeli miałbym mieć te 50 porażek  więcej przez opuszczanie meczów, siedzę w tej 1 lidze czy 2 i 8 na 10 graczy to trainerowcy i znudziło mnie już to gapienie się na te cudowne składy z bramkarzami na napadach i napastnikami na bramce, by zaraz pokazało mi że utracono połączenie z trainerowcem. Interesuje mnie to, gdyż wcześniej robiłem tak że po dołączeniu do gry i wczytaniu już meczu opuszczałem normalnie po przez poddanie meczu mecz moim brązowym składem i jest to też dobry sposób na zarobek, gdyż dostajemy jeszcze pieniądze za spadki i potem gdy już do męczyłem się w 2 godziny do 10 ligii, szybko można znów zarobić swoim dobrym składem w tych słabych ligach, bo np ja do 1 ligii dochodzę po samych mistrzostwach, lecz jak już napisałem, siedzenie w tych wysokich ligach to strata nerwów i czasów dla ludzi takich jak ja którym bilans porażek jakoś nie przeszkadza czy jest wysoki czy nie.

Także by nie zmylić czytelników; chcę jakiś szybki sposób na opuszczenie w lidze. Próbowałem już odłączenie anteny, czy tez w pasku rozłączenie z internetem, lecz jak zaraz po odłączeniu podłączałem wznawiało mi mecz, a jak za długo, to wyskakuje komunikat że Serwery EA są teraz niedostępne. Gra zostanie zamknięta.

PS: Dla tych słabszych co męczą się w ligach 7-3, zróbcie sobie brązowy skład i opuszczajcie nim mecze do 10 ligii nawet, zarobicie na tym około 10-20k i potem za kolejne awanse ze słabszymi przeciwnikami kolejne tyle, a nawet i więcej.

Opublikowano

Na pewno z tego rozpisania wychodzi że jesteś skromny...
Wystarczy od razu alt + F4 i tyle ;)

U mnie działało

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Po rozpoczęciu gry wystarczy utracić połączenie z internetem.

A tak pro po to bardzo dobry sposób na zarobek.

636451494245979649038.gif

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...