Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak dokładnie wgrać skrypty?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam problem ze zrobieniem skryptów do BoL'a.  Wgrałem też biblioteki od  morness'a z tematu "
Lista najprzydatniejszych skryptów (FREE/VIP/PŁATNE), jak wgrać skrypty SAC?"

W spisie znalazłem skrypty dla non premium, które mnie interesują, min. Orianna, Syndra i Cassio. Problem w tym, że za każdym razem skrypty mi nie działają. Dodam, że wbudowany skrypt Ryze i Katarina dzila normalnie. Czytałem też o wrzucaniu skrytów do folderu Common... I już sam się zgubiłem, Stąd pytanie jak wgrać : Widziałem na forum Evadee jakieś sidas auto carry i SAC. Z tego co wiem mają unikać skiilshotow i jakos farmic czy coś... Teraz  pytanie jak zrobić żeby działało mi to wszystko na tych postaciach? Na free bolu. Bo widziałem ludzi z bolem to unikali skilshotow itp.

Sorry, ale jestem zupełnie nowy jeśli chodzi o bola.

PS: Jak wchodze do gry i mam odpalonego bola to wyskakuje mi na czacie jakieś napisy z nawiasami itp. później jest Welcome coś tam coś i Katarina ble ble . Tak powinno byc?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tak, tak powinno być jeżeli chodzi o tą wiadomość na czacie.

Evadee to płatny skrypt tylko dla VIP, dla free do unikania skillshootów jest Freaking Good Evadee 

http://botoflegends.com/forum/topic/10469-freaking-good-evade-skillshot-evader-and-drawer-for-everyone/

Sida's Auto Carry to skrypt do lasthitowania, laneclear itp.

Jest wersja Revamped (darmowa) i płatna Reborn.

http://botoflegends.com/forum/topic/6584-closed-beta-sidas-auto-carry-reborn/

http://botoflegends.com/forum/topic/1456-script-sidas-auto-carry-revamped/

SAC wrzucasz do folderu scripts.Istnieją pluginy do SAC, które należy wrzucać do folderu common.

Opublikowano

To ja źle robię, że mi nie działa? Wytłumaczę co czynie ;p. Jestem na stornie tej botoflegends... Chodzi o te Freaking Good Evade.

Link for the script

(this belongs to your script folder)

Link for the Lib

(download this and put it into your common folder)

Kopiuje cały skrypt i daje w BoLu -> Custom scripts -> New script i wklejam to.
Później biorę ściągam tę bibliotekę (old2dgeo.lua) i wklejam do BoL ->  Scripts  -> Common

Dla pewności reset bola, zaznaczam ptaszkiem w custom scripts tego evadee i odpalam Lola i nic.

Coś jest nie tak? Może naciskam złe klawisze w grze? Którymi się odpala to w lolu? jestem zgubiony ;c

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...