Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z garażem w GTA SA

Combative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam trochę nietypowy problem. Wstawiłem do garażu na grove street karetkę i policyjną terenówkę. Teraz nie umiem ani w żaden sposób wsiąść do jakiegokolwiek pojazdu z mojego garażu oraz nie wiem jak mogę je stamtąd usunąć. Strzelałem z broni palnej, pojazd palił się, wybuchał i  po ponownym otwarciu garażu znów był jak nowy. Podjechałem traktorem, próbowałem wziąć na hak i pojechać, jednak pojazdy się nie zahaczały. Co mogę zrobić? Gram bez kodów i mam wersję oryginalną.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Najpierw waliłem bejsbolem, potem gdy już troszkę się ambulans odsunął to skacząc i biegając dostałem się przed maskę i wypchałem go. Teraz mam zbugowany garaż, bo tego ambulansu nie ma ale garaż ciągle ma zablokowany slot, więc żeby wjechać 2/3 pojazdem muszę zejść i szybko wejść i wjechać zanim się zamknie (jeżeli podjadę czymś i chcę wjechać to wyskakuje mi napis informujący, że nie mogę zaparkować więcej pojazdów mimo że mam w nim tylko 1 pojazd). Da się to jakoś naprawić?

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...